MALAS

16.1.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Jadil malas segala - galanya lak.. Tengok blog pun malas - malas rajin tapi demi kasih sayang aku pada blog ni aku taknak biarkan dia bersawang. Cuba atasi kemalasan yang melanda. Bukan sengaja tapi entah la.. Maybe sebab rasa loya & muntah2 menganggu sikit mood untuk berblogging.

Wah tak tahan la.. siang malam asyik muntah. Selera makan pula kurang. Air kosong langsung tak boleh minum. Kalau minum on the spot rasa loya & muntah balik. Pastu penyakit malas.. Nak buat apa pun jadi malas. Tapi cuba juga lawan nafsu malas ni. Bagi aku semua ni perasaan jer ni.. Bukan penyakit. Perut rasa mual & sakit sikit - sikit. Takde mudarat sangat.

Sungguh aku takde selera langsung nak makan masakan kat rumah. Apatah lagi aku yang masak. Nasik lagi la takde hati nak makan. Tak tahu apa yang aku nak makan sebab keinginan tu tak tetap. Ni pun rasa nak muntah lagi.. Terpaksa la Go away kejab yer...

10 comments:

  1. wah3..dah ade ke lekat lekit.. :)
    sonok la kn..rituh wat entry sal elyana. skunk lekat lekit lak. winkwinkwink!!! O_0

    ReplyDelete
  2. hei, dah pergi jumpa doktor?
    mak n kakak saya pun asyik muntah2 and tak sihat kblkgn n
    even my cousins pn same
    get well soon!
    :)

    ReplyDelete
  3. ini dah tanda-tanda nak dpt org baru yer....tahniah kak abby...

    klu tak sihat dan tak larat....rehat dulu jgn paksa diri ye

    ReplyDelete
  4. yeahhh~ bila malas, semua mende xjd.. huk3~ T__T

    ReplyDelete
  5. salam

    jaga diri, makan ubat, dapatkan rehat yang ckup..

    ReplyDelete
  6. muntah2??abby x sihat ke??cecepat g klinik taw...kalo dah sihat byk2 rehat ye..

    ReplyDelete
  7. lupa nk btau..ado tag..rajin nnti join ye...mummy...

    http://shiemacma.blogspot.com/2011/01/lucky-giveaway-by-cik-dya.html

    mekacih

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com