MAYBE YES.. MAYBE NO

15.1.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Wah nak excited ke tak ni.. Rasa macam tak caya. Berdebar - debar jer.. Happy ada.. risau ada. Maybe 1st time kot.

Apa benda ni Lekit?? About pregnancy test. Positif bila aku buat pagi ni. Tapi kat buat kat umah jer.. Kena sahkan dulu. Entah kenapa aku mula berdebar debar ni. Apapun kalau betul2 tak silap.. Alhamdulillah mungkin rezeki. Wah become a mummy la tak lama lagi. Ke ko berangan jer.. Test kat umah tak semestinya betul kan??

So tak nak terlalu meletakkan harapan tinggi sangat. Tapi sejak  balik kampung haritu aku dah mula rasa perubahan. Mula ada morning sickness. Tapi tak teruk sangat cuma sebagai yang suka membaca ni dari awal lagi aku rasa ada tanda - tanda tu.

Happy + takut. Huhuhuhu.. Tapi itu lumrah yang perlu di hadapi setiap wanita kan?? Lebih - lebih yang dah berkahwin.

6 comments:

  1. wahhhh,alhamdulillah . p sahkan dengan doktor cecepat,yeaaaaa....meaw jadik auntie dah sat g :P

    tahniah ye sis :D

    ReplyDelete
  2. g la jumpa doktor lepas tu kongsikan khabar gembira di sini eik..

    ReplyDelete
  3. g la jumpa doktor lepas tu kongsikan khabar gembira di sini eik..

    ReplyDelete
  4. g la jumpa doktor lepas tu kongsikan khabar gembira di sini eik..

    ReplyDelete
  5. wah...congrates akak....nnt pegi sahkan la cepat......nnt buat entry pasal ni k.....^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!