MC 1 HARI

28.1.11 Suria Lekatlekit 1 Comments

Semalam MC satu hari dari mengadap blog atau kawasan2 sewaktu dengannya... Bukan la cuti bersalin.. Lambat lagi tu tapi kurang sihat maybe alahan lagi kot. Wah.. musim alahan ni lambat ekk nak abis. Kena kuat semangat juga kalau tidak rasa macam tak sanggup dah sana sini sakit.

Walaupun camtu.. Alhamdulillah walau takde update 1 hari pun still ada sokongan lagi dari semua. Thanks yer yang sudi jenguk, skodeng, intai bagai kat blog melekit ni. Hari ni rasa ada energy sikit walau hidung rasa berair jer.. Ni kes semalam la pergi tengok wayang tak bawak sweater.. Membeku la kejab. Balik umah terus rasa nak demam. Apa lagi jadilah wanita berselubung sampai pagi. Bangun pagi badan la sakit sana sini.. Aduhai sakit.. Dugaan sakit ni belum abis nampaknya.

Hari ni kena makan.. Makan benda yang bagi energy sikit sebab banyak benda nak kena settle kat umah ni. So, kena juga kuatkan semangat. Kalau tak bukan takat blog jer bersawang.. umah den pun tak mustahil bersawang jugak. Jenuh nak panggil geng seekers tolong halau makhluk menumpang kang! kekekekeke

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!