MC 1 HARI

28.1.11 Suria Lekatlekit 1 Comments

Semalam MC satu hari dari mengadap blog atau kawasan2 sewaktu dengannya... Bukan la cuti bersalin.. Lambat lagi tu tapi kurang sihat maybe alahan lagi kot. Wah.. musim alahan ni lambat ekk nak abis. Kena kuat semangat juga kalau tidak rasa macam tak sanggup dah sana sini sakit.

Walaupun camtu.. Alhamdulillah walau takde update 1 hari pun still ada sokongan lagi dari semua. Thanks yer yang sudi jenguk, skodeng, intai bagai kat blog melekit ni. Hari ni rasa ada energy sikit walau hidung rasa berair jer.. Ni kes semalam la pergi tengok wayang tak bawak sweater.. Membeku la kejab. Balik umah terus rasa nak demam. Apa lagi jadilah wanita berselubung sampai pagi. Bangun pagi badan la sakit sana sini.. Aduhai sakit.. Dugaan sakit ni belum abis nampaknya.

Hari ni kena makan.. Makan benda yang bagi energy sikit sebab banyak benda nak kena settle kat umah ni. So, kena juga kuatkan semangat. Kalau tak bukan takat blog jer bersawang.. umah den pun tak mustahil bersawang jugak. Jenuh nak panggil geng seekers tolong halau makhluk menumpang kang! kekekekeke

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com