MIDNITE SICKNESS

16.1.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Wah.. biasa dengar morning sickness jer.. Tapi ni sampai midnite sickness apa kes?? Tak tau la kes jenayah ker.. kes apa ke ni.

Keselesaan sedikit terganggu membuat otak jadi sedikit blur untuk update blog tapi mood ok lak. Senyum jer sepanjang hari.. Rasa pelik lak happy yang tak semena - mena camni. Tapi ok la tu dari dok pikir menda sedih kan?? Sampai malam still rasa loya.. Wah tak tau la nak buat camna dah.

Cukup la tu.. sambung esok pula sickness ni. Siang tadi terbongkang tido.. lepas tu malam tadi pun terbongkang lagi tidur. asyik tidur je keja aku. Ok la tu.. claim balik tidur2 lepas yang tak cukup. Otak dah blur takde bahan nak update so BW la sementara tunggu terbongkang buat sekian kalinya. kekekekekekekeke

6 comments:

  1. akak, midnite sickness pun ada eyh???da pegi jmpa dok ke belum???akak, nak bg satu tips ni..makan benda masam...blh kurang sikit kot....tapi jangan makan byk2...nanti ada effect kat baby....

    ReplyDelete
  2. akak tak makan benda masam tu masalahnya.. kekekekeke apatah lg jeruk. akak blm pegi sahkan lg..

    ReplyDelete
  3. waaaaa..... bakal ibu rupenye... syabash beta syabash ;-)

    ReplyDelete
  4. tahniah lekit...jgn nak merapu jer ek..nanti dapat ke budak plak...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com