MIDNITE UPDATE

30.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Malam ni terbabas lak.. Selalunya sejak dua menjak time ni dah siap mimpi makan macam - macam. Kekekekekekeke.. sejak pregnant memang tiap hari aku mimpi pasal makan jer. Tapi malam ni tetap temanya makan walau bukan mimpi.

Akibat restoran padi damai kat Blok A menyediakan perkhidmatan delivery so tak jadi masalah la tengah2 malam kalau lapar. Tapi service dari pukul 3.00 pm hingga 1.30  am jer. Sempat lagi. Yelah makan petang tadi je mana tak lapar tengah malam camni. Nak masak memang ada masak ketam masak lemak cili padi tadi tapi aku memang takde selera nak makan masakan sendiri. Maybe alahan belum habis sebab aku tak boleh langsung makan masakan kat rumah. Semuanya kena beli dari luar or makan kat luar.

Takpe la.. Nak buat camna. Bukan ku pinta.. ye tak?? En Hubby pun tumpang sekaki mengorder.. Kalau aku sorang jer order tak boleh kurang dari RM8 takde service delivery. Tak sabar lak tunggu mee hoon tomyam. Malam ni mimpi makan lambat sikit tapi kita makan dulu... kekekekekekeke

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com