MIDNITE UPDATE

30.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Malam ni terbabas lak.. Selalunya sejak dua menjak time ni dah siap mimpi makan macam - macam. Kekekekekekeke.. sejak pregnant memang tiap hari aku mimpi pasal makan jer. Tapi malam ni tetap temanya makan walau bukan mimpi.

Akibat restoran padi damai kat Blok A menyediakan perkhidmatan delivery so tak jadi masalah la tengah2 malam kalau lapar. Tapi service dari pukul 3.00 pm hingga 1.30  am jer. Sempat lagi. Yelah makan petang tadi je mana tak lapar tengah malam camni. Nak masak memang ada masak ketam masak lemak cili padi tadi tapi aku memang takde selera nak makan masakan sendiri. Maybe alahan belum habis sebab aku tak boleh langsung makan masakan kat rumah. Semuanya kena beli dari luar or makan kat luar.

Takpe la.. Nak buat camna. Bukan ku pinta.. ye tak?? En Hubby pun tumpang sekaki mengorder.. Kalau aku sorang jer order tak boleh kurang dari RM8 takde service delivery. Tak sabar lak tunggu mee hoon tomyam. Malam ni mimpi makan lambat sikit tapi kita makan dulu... kekekekekekeke

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!