MINAH2 TUDUNG YANG BODOH

18.1.11 Suria Lekatlekit 29 Comments

Kontroversi tak tajuk ni?? Sebelum tu nak bagitau dulu.. Tidak di tujukan pada semua wanita/gadis/perempuan yang bertudung yer.. cuma mereka - mereka yang bersifat bodoh sedemikian rupa sahaja.

Apa alasan Lekit cakap dorang bodoh?? Kau pandai sangat ker Lekit?? Bukan apa.. Golongan macam ni la mencemarkan imej bertudung sebab tu lekit gelarkan dorang bodoh. Better la dorang tak yah tutup kepala kalau yang lain dorang nak dedah. Meh kita tengok kebodohan dari imej fesyen bertudung dorang..

Ni mungkin minah negro mana tak tau la
Ni mungkin nak orang nampak dia macam stylo tapi dah macam jebong jer
Ni pula seluar maybe takde size kot.. Tu yang jadi kes lurah depan tutup lurah belakang lak terbuka
Ni serah pada laki dia la.. Laki dia ok jer
Ni lak maybe bertudung pasal nak masuk masjid akad nikah jer.. tu yang design baju nikah tak kena gaya

29 comments:

  1. nk ckp gak...bodoh....geli gila tgk bontot dia....

    dlm surau pun seksi..demmm

    ReplyDelete
  2. otak letak kat mana ya mereka ni..haha

    dlm surau pun nk macam tu?hmmm mempersendakan agama tu..

    ReplyDelete
  3. nak ckp jugak la..mmg bodoh la..walaupun saya ni perempuan..malu teramat sgt2..

    ReplyDelete
  4. OMG!kenapalah mereka nie bodoh sangat kan..memang bodoh lah sesangat..tak de otak ke..dh baik dh tutup kepala jadi yg alin pun tutup jugaklah...

    ReplyDelete
  5. sengal betol laaa yg pakai mcm tue..wat malu jerr..

    ReplyDelete
  6. kesian mereka...
    otak dh trjatuh ke lutut...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  7. mencemar betul..yg dgn suami dia tu..apsal laki dia tak tegur pulak ek.. pesen apa tu?

    ReplyDelete
  8. hahaha mang marah nmpak
    huhu tp tu laaa. nk buek
    cmno kerana nila setitik
    rosak susu sebelanga
    kerana.. dorang ni. sian
    pompuan btdng yg len huu

    ReplyDelete
  9. btoi2..ini memang mencemarkan imej org pompuan bertudung..tak apa2 la lepa ni...

    ReplyDelete
  10. style... ker..yang wajib??
    ikhlas ker pakai tudung tu kerana ALLAH TA'ALA???

    ReplyDelete
  11. yang dalam masjid tu x leh tahan, tok kadi tu tak tegoq ke...

    ada je tok kadi yg straight terus tegoq dpn2...baru la merasa kena ajar kan

    ReplyDelete
  12. ada jgak aku luku epa ni..haha

    ReplyDelete
  13. tertarik dengan post di entry anda.. terfikir cara untuk menasihati saudara2 kita nih.. agk2 ada cara tak??

    ReplyDelete
  14. PIC ATAS SKALI TU... DIA PAKAI SLUAR K DOK TU???

    NO 2 TU... FESYEN MENDE TU?? XDE STYLO PON..

    ReplyDelete
  15. tu lah kesan bila ilmu tak lengkap..
    agama dibuat main..
    alaahaaii muslim! may Allah save us all.. ameen.

    ReplyDelete
  16. sian kat diorg nie kn...


    tanggung la kat sane nanti..hu2..

    ReplyDelete
  17. emmm . . hat yg nikah tak leh blah tu . kadang2 tgk pengantin pakai tdung dh . tpi tang baju jarang .

    ReplyDelete
  18. aku tgk nih..hanya tergelak tebahak-bahak

    pic no 1:seluarnya dicuri anjing laut
    pic no 2:tak paham aku!
    pic no 3:spender ko maner?
    pic no 4:nak tayang blu ketiak ker?
    pic no 5:memang bodoh..

    ReplyDelete
  19. no 2 tu pesyen dia cam @#$%^&* je...hahaha..klakar pon ada klu jenis2 cmni..

    ReplyDelete
  20. alahai laaaaa kebodohan! tergamak nk mengatekan mereke ni jahil. nk pakai tudung, pakaian bia r elok sket. nk pakai cemtu, tudung tu bukak. bongok.

    ReplyDelete
  21. kite doakan je laa supaya satu hari nnty dorg akn dapat hidayah dan petunjuk drpd allah s.w.t,
    x brani nk ckp pape, sbb diri kte sndirie pn bukannye betol sgt,

    ReplyDelete
  22. mak ai..!!
    tekejut + geli lorl..yerkk
    moga diorang sedar. :)

    ReplyDelete
  23. perh..biar betol!!

    thx cik lekit kerana kongsi..
    mana cik lekit dapat gambar2 ni??snap sendiri ke??

    ReplyDelete
  24. memang bodoh.

    maaf nak terkasar bahasa sikit.

    orang yang dalam gambar ni semua otak letak kat 'pun***k'!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!