NUFFNANG TERSILAP ATAU TERLUPA ATAU IA CUMA SATU GURAUAN DARI INDIVIDU LAIN??

21.1.11 Suria Lekatlekit 11 Comments

Alkisahnya malam ni tergerak hati nak check email.. Almaklum la lepas mengisi perut dengan sedikit nasi hari ni ada la skit energy nak ber online. Teruja nya bila dapat email dari nuffnang. Nak tau kenapa??

Aku dapat invite untuk premier screening Green Hornet pada Isnin ni di GSC Mid Valley. Tengok wayang free.. apa lagi suka la. Tapi setelah membaca syarat2 tercari cari la link yang nak lengkapklan detail untuk confirm pergi premier screening tu malangnya takde pula. Jelajah la blog deqdeq sebab haritu dia ada bagitau dia pun dapat.. Then tengok file attachment dia rupanya link tu ada dekat perkataan this page..



Tapi dekat email aku takde pulak link. So rasa macam tipah tertipu lak.. Maybe someone nak bergurau kot sebab aku dapat email ni 20 Jan 2010.. dan mengikut nuffnang email invitation akan di hantar pada 17 Jan 2011 tapi maybe sebab ada yang confirm tak datang kot aku terpilih. Aku fikir camtu je la. Tapi bila email takde link ni.. buat aku tertanya - tanya betul ke tidak email tu. Nuffnang tersilap or lupa atau ada budak nakal sedang bergurau. Tapi email tu memang dari nuffnang. So apa lagi mari ke kaunter helpdesk nuffnang bertanya. Tak tau la bila dorang nak reply.. Kalau isnin maybe terlepas la aku kalau dapat pun,kan??

Takpe la.. kalau ada rezeki ada la.. Kalau takde nanti kita tengok wayang berbayar je dengan en hubby kat the curve. Kekekekekekeke.. Tempat favorite tengok wayang.

11 comments:

  1. ada budak nakal kot guwau,, hehe.. cian lekit ye,, mesti best kan kalau dpt pegi. weeeeee!

    ReplyDelete
  2. nuffnang tersilap tu. link die x jadik kot.

    ReplyDelete
  3. dia nak ngorat laa tu..auwww


    hehe

    ReplyDelete
  4. kite xthu nk komen ape
    sbb kte xpena dpat..huhu

    ReplyDelete
  5. xkn nuffnang tersilap kot..best kalo dpt tngok wayang free

    ReplyDelete
  6. tak cuba kol tanya nuffnang ke camner...

    ReplyDelete
  7. rasanya mmg betul tu dari Nuffnang...mgkn btk akak dpt invitation lmbt sbb mgkn ada org yg x dpt pegi, jd nama akak terpilih plak utk pegi...

    klu x dpt reply dr Nuffnang..akak call je nnt ari isnin kt diorang...

    yeah...jadi nnt dapat la kita jumpa ye kak...akhirnya...

    ReplyDelete
  8. agaknya ade org nk maen2 kot.... huhu

    ReplyDelete
  9. wahh pada hari jadi kak ida tu tarikh nyer heehehe =)

    ReplyDelete
  10. perkara mcm ni mane boleh dibuat bergurau!!!! ceh.. dengan penuh emosi....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!