REVIEW BLOG MANGSA KEMALANGAN

28.1.11 Suria Lekatlekit 1 Comments

Kesian.. Bercuti panjang la mangsa terjun lopak jalan tu kat umah. Aritu masa kat kampung aku ada buat blog untuk dia tapi dia sengal2 lagi pasal blog. Bukan dia pandai nak add orang ker hapa ker.. Tapi dari tutorial ringkas yang aku bagi kat dia melalui nota yang aku tinggal sebelum balik sini.. Boleh la dia update entri.

Bila tengok blog dia macam berubah sikit maybe dia tengah belajar hias blog dia kot walau jadi kucar kacir. Takpe dik.. belajaq la pelan2. Kesian lak blog dia nan sepi tak berpengunjung tu. Dua tiga blog yang aku follow untuk dia aritu.. itu je yang ada. Confirm dia tak pandai jenjalan ke blog orang lagi apatah lagi nak berkomen bagai.

Takpe dik.. pelan belajaq noh! So, akibat kekesianan tengok blog adik bongsu aku yang masih OKU kat umah & tak boleh berjalan lagi tu.. Takpe la aku review la sekejab blog dia. Still berkisahkan pasal accident dia tu. Hari ni meluahkan rasa kecewa sebab dia dah plan untuk cuti sempena Tahun baru cina nak buat reunion dengan kawan - kawan tapi apa kan daya malang tak berbau. Semuanya tak menjadi sebab dia still uzur & tak boleh gerak kemana - mana.

Tak paksa.. Kalau nak jenguk blog adik bongsu lekit ni korang boleh la clik DISINI. Maybe menceriakan sikit mangsa langgar lopak tu. Tapi syhh.. jangan bagitau kakya (panggilan adik2 dalam family kepada Lekit) dia review blog dia tau.

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!