SELEPAS KEMENANGAN JADI KONTROVERSI

18.1.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Bestnya dengar Deqdeq dapat invite dari nuffnang lagi untuk premier screening Green Hornet tu.. Alahai Lekit Gagal dengan jayanya lagi. kekekekekekekeke..

Tapi memang la aku perasan lepas berjaya meragut 2 tiket untuk Rapunzel Premier Screening dulu tu.. Lepas tu jadi pula kontroversi kat blog sorang minah yang tak puas hati dengan pemilihan pemenang.. Katanya entri aku tak kreatif tapi still dapat tiket.. Lepas tu apa jer contest yang aku cuba join.. kebanyakkan tiket free dari nuffnang la tak lagi berjaya dapat. Maybe Nuffnang dah jadi selected lepas isu tu kot?? Or dah takut nak bagi Lekit tiket wayang lagi.. kekekekekekekeke

Apapun tu rezeki masing - masing. Sekadar mencuba.. Dah takde rezeki maka tak dapat la so buat apa la nak pertikaikan orang yang dapat tiket. Yang penting next time kalau ada lagi contest tiket free nuffnang.. cuba & cuba lagi. Mana tau ada rezeki. Apapun tahniah la pada Deqdeq.. Tuah datang berganti - ganti gitu! Kalau dapat boleh la bersuai kenal dengan deqdeq kat sana, kan?? Tapi nak buat macam mana takde rezeki pulak..

7 comments:

  1. huhuhu...beselah kalu dah dasar pendengki kan...

    ReplyDelete
  2. ala...ye ke ada yg tak puas hati dgn entry akak....pdl benda kecik pun nak dibesar-besarkan...

    kita join contest sbb nak enjoy2 kan..bkn nak gaduh2...heheh

    DeQdEq nak tau sapa boleh?

    takpa kak...lepas2 ni byk lg kan contest Nuffnang...mst ada rezei kita nak jumpa juga...

    nak dpt baby ni mst rezeki akak lepas ni bertambah2 murah...

    ReplyDelete
  3. cmne nk dpt.. hadiah2 dr nuff.... n cmne nk dpt BE.. hehe.. bertnyer.. takot sesat jln..huhu

    ReplyDelete
  4. haish,pasal tiket wayang pun ada yg dengki...

    ReplyDelete
  5. xpe2.. nex time join lagi keyh! ~_^

    ReplyDelete
  6. itu kan rezeki semua orang..hehehe..

    ReplyDelete
  7. itu kan rezeki semua orang..hehehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!