SOALAN EXAM BLOG

29.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Sang Lekit di tag oleh GIGI Gigi pun ada blog.. kelas tak?? Okies Jom jawab soklan exam blog ni.


Apakah status anda?
Bini Orang. Cukup la Jawapan camtu

Ceritakan diri anda?
Surirumahtangga. Blogger Fulltime kalau takde aral melintang pukang.

Ceritakan tentang blog anda?
Blog yang sangat rojak.. macam - macam ada. Isu semasa, gosip.. cerita seharian. Rajin clik ke blog melekit ni korang tau la

Apa pendapat anda tentang blog?
Sumber maklumat yang tiada sempadan.. Tak kira la cerita betul.. cerita tak betul.. cerita panas.. cerita sejuk.. cerita baru.. cerita basi. Macam - macam ada
 
Nasihat pada kawan-kawan yang baru nak buat blog?
Berblog la cara sihat.. Blog anda akan membesar bagai juara. Insyaallah. kekekeke
 
Nyatakan keunikkan blog anda?
Simple & bebas pink. Tidak formal & tidak menggunakan bahasa kasar or kurang ajar. Selesa di baca ketika santai
  
Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Selagi jari tak kudung.. mata tak buta.. selagi boleh online boleh menaip.. boleh berfikir.. selagi di izin Tuhan.. selagi itu blog melekit ni terus melekat lekit
  
Tag 5 orang yang anda kenal.
Tasha
Nyah SM Banjamin
Nyah Zulfikar
Cma Shiema
Shahazrin

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com