SUAMI REPORT POLIS SEBAB DI GANGGU ISTERI KUAT SEKS

28.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Macam - macam hal kan?? Lucu pun ada kesian pun ada... Akibat dapat isteri yang kuat seks sang suami terpaksa meminta perlindungan dari polis. Apa kes sampai libat polis bagai ni??

Alkisahnya seorang suami terpaksa tidur di sofa sejak 4 tahun lalu bagi mengelak diri dari sang isteri gara - gara sang isteri asyik minta untuk mengadakan seks jer. Selalunya lelaki suka kalau bab2 ni tapi maybe terlalu seks mania kot lelaki ni jadi bosan & fobia dengan bini sendiri.

Sang suami di katakan terpaksa meminta perlindungan dari polis dari di ganggu si isteri untuk menikmati tidur yang cukup dan nekad mahu bercerai dan keluar dari rumah dengan harapan dapat menikmati hidup yang lebih aman dari gangguan seksual si isteri.

Aduhai.. Sampai macam tu sekali si suami fobia dengan isteri yang kuat seks yer..

Rujukan ( Harian Metro ) : Lelaki minta bantuan polis elak isteri kuat seks

2 comments:

  1. aduuhh~ kesian jugak si suami ni. dh la penat kerja.. balik2 kena kena layan si isteri. tp isteri tu masih baik lg la kira nk mintak seks dr suami. kena dia buat ngan mamat lain~dh jadi halal tu, boleh di kira gangguan seksual ke?? o.O

    ReplyDelete
  2. alahh... suami isteri.... biase la tu...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com