SUAMI REPORT POLIS SEBAB DI GANGGU ISTERI KUAT SEKS

28.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Macam - macam hal kan?? Lucu pun ada kesian pun ada... Akibat dapat isteri yang kuat seks sang suami terpaksa meminta perlindungan dari polis. Apa kes sampai libat polis bagai ni??

Alkisahnya seorang suami terpaksa tidur di sofa sejak 4 tahun lalu bagi mengelak diri dari sang isteri gara - gara sang isteri asyik minta untuk mengadakan seks jer. Selalunya lelaki suka kalau bab2 ni tapi maybe terlalu seks mania kot lelaki ni jadi bosan & fobia dengan bini sendiri.

Sang suami di katakan terpaksa meminta perlindungan dari polis dari di ganggu si isteri untuk menikmati tidur yang cukup dan nekad mahu bercerai dan keluar dari rumah dengan harapan dapat menikmati hidup yang lebih aman dari gangguan seksual si isteri.

Aduhai.. Sampai macam tu sekali si suami fobia dengan isteri yang kuat seks yer..

Rujukan ( Harian Metro ) : Lelaki minta bantuan polis elak isteri kuat seks

2 comments:

  1. aduuhh~ kesian jugak si suami ni. dh la penat kerja.. balik2 kena kena layan si isteri. tp isteri tu masih baik lg la kira nk mintak seks dr suami. kena dia buat ngan mamat lain~dh jadi halal tu, boleh di kira gangguan seksual ke?? o.O

    ReplyDelete
  2. alahh... suami isteri.... biase la tu...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!