SUAMI UNTUK DI SEWA

15.1.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Pelik - pelik jer perkhidmatan sekarang. Suami pun boleh di sewa kan?? Ni kes satu syarikat yang membekalkan perkhidmatan menyewa suami.

Alkisahnya syarikat ni menawarkan khidmat suami untuk di sewa bagi melakukan kerja rumah seperti membaiki tapi permintaan wanita untuk khidmat hubungan intim lebih ramai berbanding perkhidmatan asal yang di tawarkan. Tak tau la pula samada permintaan pelanggan tu di turuti ke tak. Tapi 90% mesti punya. Kalau tak, takkan la jadi artikel dalam akhbar lak kan.

Namun perkhidmatan ni bukan di Malaysia yer.. Even kita tahu secara am perkhidmatan menyewa suami ni memang terjadi pada golongan wanita kaya yang ketandusan kasih sayang dengan membela anak ikan tapi takde la syarikat yang di tubuhkan secara rasmi untuk perkhidmatan camni, kan??

Dunia sekarang dah makin pelik... Apa jer boleh di sewa. kekekeekekekeke

Rujukan (Harian Metro) : Wanita solo ditawar suami untuk sewa

4 comments:

  1. macam-macam la sekarang ni...klu isteri sewa dah bersepah kan...klu tak,tak ada la wujud sindiket pelacuran tu...malahan demand tinggi plak tu, sbb tu siap import dari negara luar lagi

    ReplyDelete
  2. KETANDUSAN CINTA DAN KEGATALAN YANG MERUAP-RUAP!

    ReplyDelete
  3. DUNIA OH DUNIA.. HEHEHE MCM2 LA... semuanya kerana duit..

    ReplyDelete
  4. kelakar!ingat dia kawin dgn kayu ape?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com