UFO MENDARAT DI SAWAH PADI

25.1.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ni UFO planet mana tak tau.. maybe abis minyak kot ter landing kat sawah padi. Abis rosak padi orang. Betul ke ni Lekit?? Ntah la betul la kot...

Alkisahnya penduduk kawasan tu gempar bila Tujuh petak sawah padi  mempunyai corak bulatan ganjil yang dipercayai penduduk dihasilkan oleh objek terbang tidak dikenali (UFO). Corak bulatan ganjil pada kebiasaannya ditemui di kawasan tanaman gandum di negara-negara Barat seperti Britain sejak tahun 1980.
Bentuk bulatan yang ganjil itu dikaitkan dengan UFO di Barat ekoran ia mempunyai bentuk geometri dan tiasa saksi yang melihat manusia yang melakukannya. Bentuk ganjil yang ditemui mengandungi corak segi tiga dan dua bulatan kecil di bahagian tengah bulatan yang besar berdiameter di antara 25 meter hingga 30 meter itu ditemui penduduk tempatan pada pagi Ahad lalu.


UFO dari planet mana la punya kerja ni, kan?? Biarpun kesahihan tentang kewujudan UFO belum dapat di pastikan tapi cerita pasal UFO ni dah lama kita dengar. Hanya Allah sahaja yang tahu. Apakah punya makhluk lain di planet selain bumi??

Rujukan (kosmo) : UFO dipercayai mendarat di sawah padi di Yogyakarta

4 comments:

 1. asal bulat kat sawah padi jek UFO..heeeee...knapa tak mendarat kt lain...ats gunung berapi ke...heee

  ReplyDelete
 2. kadang2 ada org yg cuba memesongkan akidah org Islam dgn cara ini tapi kita tak boleh menafikan kekuasaan allah utk jdkan apa saja yg diinginiNYA

  ReplyDelete
 3. daripada dulo dah kuar cite ufo mendarat kat bumi...
  wujudkah menatang ufo tu??

  allah shj yg tahu...

  ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *