WATIE (ELITE) DI KAITKAN DENGAN ANAK LUAR NIKAH BERNAMA ANGELINA

14.1.11 Suria Lekatlekit 5 Comments

Tak serik ke lekit Ooi.. dok kupas kupis isu pasal artis ni?? Alahai.. den ni dah suka membaca secara online apa yang menarik den nak share la tapi den lebih berhati - hati selepas isu siti saerah tu. Okies apa kes lak dengan watie & anak luar nikah ni??


Ahad aritu sempat la aku menonton melodi.. Memang ada tengok sesi interview si lazer Michele dengan seorang remaja 14 tahun yang bernama Angelina yang mengaku anak luar nikah kepada seorang artis yang di 'sensor' kan namanya. Jenjalan kat mangga online baru la tau artis yang di maksudkan adalah watie bekas ahli kumpulan elite yang kini mencipta nama sebagai pelakon.

Akibat dari isu tu watie di katakan mengalami tekanan & sering keluar masuk hospital.. tampil memberi kenyataan adalah saudara terdekat watie.. katanya Angelina memang anak watie tapi bukan anak luar nikah namun hasil perkahwinan watie bersama bekas suaminya warga singapura 15 tahun.  Menurut saudara watie ni.. Memang dia tak sempat nak pelihara Angelina sebab bekas suaminya nak bagi bayi tu pada keluarga abangnya.

Isu dalam melodi tu di timbulkan kerana bertujuan duit sebab ibu yang memelihara Angelina di katakan kini ibu tunggal  dan hidup susah. Pernah menghubungi watie untuk minta duit & pernah mengugut untuk menghebahkan pada media namun hasil perbincangan watie bersetuju memelihara gadis tu tapi bila watie enggan memberi duit mereka cuba mengaibkan watie melalui media pula.

kalau macam tu la kisahnya.. Moga pihak yang mengaibkan watie bertaubat. Sekarang ni sedara watie dah bagi kenyataan memang Angelina anak kepada watie tapi bukan anak luar nikah so, penjelasan camni rasanya kalau di buat dari sejak awal sebelum isu ni jadi hot mesti pihak yang cuba menjatuhkan watie tak dapat ambil kesempatan. Apapun benda yang baik tu tak payah la di sorokkan lebih2 lagi artis. Kalau nak kawen ke nikah ker.. pernah kawen ker.. ada anak ker.. baik ngaku awal - awal supaya takde pihak dapat ambil kesempatan. Betul tak??

Sumber rujukan (Mangga Online) : Eksklusif! Angelina Anak Watie Yang Sah!

5 comments:

  1. Banyak jugak cerita pasal dia nie.. macam-macam ada

    ReplyDelete
  2. Kan dah kena...hee..biasa la media ni..nak heboh besar-besaran supaya jenama cap mereka tu terkenal...pandai betui nak putar belit cerita..huhu..sy pun ada tengok kat melodi dulu pasal ni..tp bila baca post ni, hah!! terjawab sudah...heee..

    ReplyDelete
  3. yuhuu slm sggh pg jumaat yg indah!kite pun ada tgk melodi.erm tkt nk gosip2 ni he3..hrp watie dpt selesaikan dgn cara baik.kesian jugak br dia nk bangkit ada je hal timbul

    ReplyDelete
  4. satu benda yang DeQdEq terlintas bila baca pasal kes anak watie ni ialah pandai betul watie jaga body...hehhehe...ye la dah ada anak umur 15 tahun...mksdnya dah lama la dia bersalin, tp body mantap si...heheh

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com