BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA : SAPA NAK JOIN GROUP LEKATLEKIT?

23.3.11 Suria Lekatlekit 27 Comments

Kena cari 5 orang untuk group LekatLekit ni.. Sapa nak join?? Sesapa yang berminat sila comment kat entri ni yer...

Kita cari satu topik.. Ketua nanti kita sama - sama pilih. Jom join group lekatlekit.

ENTRI GROUP LEKAT LEKIT : GAM YANG MELEKAT LEKIT

KETUA : sila pilih antara 4 ni :

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-game-nisapa-nak-gabung.html
http://woahhhpelangi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-game-antara-blogger-bermula.html
http://ciksuchumill.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-bermula.html
http://akubersamacahya.blogspot.com/2011/03/game-mrben-siapa-nak-group-dengan-abc.html
http://brassgirlz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-game-antara-blogger-bermula.html

27 comments:

  1. ct..ct....hehehe...sedang blurr jugak nak cari sape ni...cari yang biase singgah je lah....hahahaha..

    ReplyDelete
  2. cik lekit..jom join ir...sudah cukup semua...

    ReplyDelete
  3. game mde????
    ketinggalan btl lya ni

    ReplyDelete
  4. eyyyhheyhh , dah cukup blom ?

    ReplyDelete
  5. eyyyhheyhh , dah cukup blom ?

    ReplyDelete
  6. ok dah cukup.. sekarang akak lekit nak pilih topik yer.. kita akan buat topik berkenaan benda melekit macam gula - gula.. or gaam. akak lekit pilih kita buat entri melekit pasal gam. so sapa nak jadi ketua

    ReplyDelete
  7. akak , yg 5 tu bukan kene termasuk dgn blog akak sekali ke ?

    ReplyDelete
  8. kak lekit oi...x paham ni...kene wat entry ea????

    ReplyDelete
  9. lekat lekit aje jadi ketua eh.. ^^v

    ReplyDelete
  10. include blog akak dik.. okies takpe lekit buat entri dulu pasal ni kemudian lekit akan bagi url untuk semua buat entri yang sama

    ReplyDelete
  11. alamak...lekat lekit tak join ir???ct dah join mereke lah sayang....

    ReplyDelete
  12. okie akak , nanti rojer2 . haha

    ReplyDelete
  13. dah cukup org ker.. kak ida nak join group suria nih hehehe

    ReplyDelete
  14. lekit aje lah yang jadi ketua yea,
    sue follow,nak wat entry,you kena wat dulu,baru anak buah faham,hehe

    ReplyDelete
  15. ct ingatkan lekat lekit tak de geng...mahu jemput msuk geng kami..tapi ct dah ada geng..tinggal satu je kekosongan....maaf

    ReplyDelete
  16. tajuk tu x yah tukar ke name kumpulan ea?

    http://brassgirlz.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html

    ReplyDelete
  17. antara 4 atau antara 5 pilih sorang?
    apa2 pun semoga berjaya.

    JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



    Pendakwah di Pintu Neraka

    ReplyDelete
  18. oh, sangat x paham. gile ketinggalan. haha

    ReplyDelete
  19. aih....deqdeq dh ketinggalan...tak dpt nak join

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!