GENG BLOGGER VS HEARTBEAT

7.3.11 Suria Lekatlekit 9 Comments

Actually nak share dengan korang. Maybe ramai yang dah tau pasal dua benda alah ni.. & tak mustahil maybe ada satu dua yang tercicir & belum tahu. So, pada yang dah bercinta cintun dengan dua benda alah ni.. Korang takde la terpinga pinga tertanya tanya pekebendanya, kan??

Geng blogger tak silap Sang Lekit baru je join last month.. Biasa la join sebab nak ping entri. Apa guna tulis blog kalau untuk pembacaan sendiri. Meramaikan majlis katanya... kekekekeke... Memang sebelum ni tak tau pun Geng Blogger ni memang ramai. Tapi bila dah join.. Memang teruja la sebab memang ramai. So tak sia - sia la join Geng Blogger ni. Bayangkan baru je 7 hari melangkah ke bulan Mac ni.. Jumlah Geng Blogger yang datang bertandang ke Blog serba melekit ni dah cecah 1367 orang. Secara kasar setiap hari visitor yang berdaftar dengan Geng Blogger ni cecah juga 200 orang. So pada Uolls yang belum lagi join Geng Blogger.. sila berbuat demikian sebabnya salah satu saluran untuk kita memperkenalkan blog kepada blogger lain di samping memudahkan untuk aktiviti Blogwalking. Kat situ banyak blogger dok ping entri tiap2 minit. Statistik blog melekit hari ni & bulan ni kat Geng Blogger..

Nak Join Geng Blogger sila clik DISINI

Berkenaan dengan HeartBeat lak.. Ni baru masuk hari ke 3 Sang Lekit terjerumus kelembah HeartBeat ni. Ok juga dia punya earning even masih belum cecah RM1.. sebabnya.. start dari 1st day Sang Lekit pacak iklan HeartBeat.. ada je la earning yang ala2 anak - anak lagi. Bagi permulaan.. di kira bagus juga kepantasan tabungan dia tu. even RM0.04 untuk satu clik.. Bak kata pepatah sikit sikit lama - lama jadi bukit. Progress HeartBeat selama 3 hari ni..


walau bagi korang 12sen ni takde apa.. tapi secara business mindednya.. (wah sejak bila aku berotak business ni??) proses penjanaan di HeartBeat ni sepanjang 3 hari ni agak memuaskan sebabnya.. 1. Sang Lekit baru je join tak tau selok belok HeartBeat ni. 2. Untuk mendapatkan clik dari orang lain bukan senang nak - nak lagi sekarang ni dah ramai blogger pacak iklan HeartBeat kat blog dorang so dorang dah tau apa fungsinya. 3. Sang Lekit percaya Earning akan bertambah dari hari ke hari dengan pantasnya sekiranya ada usaha kita mempromosikannya.. Insyaallah Dan ke 4. Untuk menjana pendapatan melalui HeartBeat ni korang tak perlu traffic yang kencang bak taufan, ataupun follower yang ramai, mudah je just pacak iklan & promosikan. Sebabnya adik Sang Lekit yang follower tak sampai 10 orang apatah lagi visitor ke blog dia ala2 siput jer pun mampu dah menabung dengan HeartBeat.

So pada korang yang belum join nak join HeartBeat ni sila la clik..

Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

9 comments:

  1. ooo, macam tu ya.. adui, buta nya aku pasal earning dari blog ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. pewitttttt muka kak ida pun ada kat atas tu hehe.. yup mmg wajib dtg ke bg suria setiap hr.. mm bestt..

    kak ida pun dah dpt 4 sen dr hearbeat ni =)

    ReplyDelete
  3. sblm ni akaun geng blogger mcm bengong..hari ni baru ok..

    dah hari ni gak register menatang tue..=)

    ReplyDelete
  4. Malu nak mengaku tapi mengaku jelah... lepas baca entry ni kak Scarlet pun join HB tu. =)

    ReplyDelete
  5. masih dilema mahu bubuh heartbeat ni atau tak

    ReplyDelete
  6. eh2..ada muka ku di situ la..weewitt..hik3..

    slalu je dtg belog ni bile ada update..jarang nak mengomen je..sebab saye lebih suke membaca secara senyap..^_^

    tak join pun HB nih..malas nak cari duit sampingan macam ni la..ahaha..

    ReplyDelete
  7. dah lamanya tak singgah blog cik lekit ni....sekali dh pacak heartbeat plak...

    mcm best je...dh lama juga tau pasal ni, tp tak sempat2 lagi nak join

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!