PELAKON BUAT LAWAK PASAL TSUNAMI.. MEMANG TAK KENA TEMPAT

11.3.11 Suria Lekatlekit 32 Comments

Orang lain risau, resah, takut gelisah sedih, berdoa bagai bila bencana Tsunami melanda Jepun.. Masih ada lagi Sang Artis yang kurang bijak untuk buat komedi..

Bencana besar macam tu bukan satu jenaka tapi malapetaka wahai sang artis tu. Siapakah beliau.. Rujukan Media Malaya

Untuk membaca lebih jenaka yang di buat artis ni sila clik Media Malaya


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

32 comments:

  1. what the *&%675$%$%*(gy^%$
    hampes sunguh!



    http://inilablogaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. memang kehampesan betul...kompem kena kutuk kow-kow lepas nie...

    ReplyDelete
  3. mana r otromen nk mlaser beliau,

    nyit2^^

    ReplyDelete
  4. betul tue.. biar dia kena laser...

    ReplyDelete
  5. lawak x kena masa...

    Entry terbaru padlie: Bumi kita

    ReplyDelete
  6. nauzubilah, kesian tengok, mintak dijauhkan daripada kita semua, walau apa jua sekalipun, azza turut bimbang, orang yang azza sayangi pun ada berada di sana, osaka, harap mama azza terselamat .

    tolong doakan mama azza di sana yea :')

    ReplyDelete
  7. alahai artis...cakap mcm orang tak sekolah.

    ReplyDelete
  8. patutnya dia doakan la keselamatan orang2 kt sne...ye x?

    http://amirabdaziz.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-daripada-gadis-biru-muda.html

    ReplyDelete
  9. ramai gak yg post camni even kat fb pun - -'

    ReplyDelete
  10. mcm percaya kuasa ciptaan dlm watak ajer...padahal smua watak & kuasa tu x pnah wujud dimuka bumi melainkan imiginasi sajer, nauzubillah..

    ReplyDelete
  11. laa fizz fairuz pelakon nurkasih ni ke..apesal le komen mcm tu. nampak sgt le mentaliti dia cemana ish2!!

    ReplyDelete
  12. boleh pulak ckp cmtu..ingat rakyat Malaysia ramai di Japan..kalo terjadi apa2 sape yg susah..kenelah doakan sumenye selamat..

    ReplyDelete
  13. melawak tak kena tempat. standard lah semua org terpkir kan ultraman bagai. tapi takdelah sampai jadikan gurauan.

    ReplyDelete
  14. adeh...mereke yang kurang bijak ni macam menepek kan tahi kat nama sendiri

    ReplyDelete
  15. dia mmg x peka.. sbb dia pekak!!!

    ReplyDelete
  16. niat nak bergurau kot. tp x perasan plak gurau tu x sessuaaiiiiiii hai la fizz!

    ReplyDelete
  17. dem! i tought hes nice. NOT NICE AT ALL

    ReplyDelete
  18. Blogberry Emry said : oho..patut la ada yg ckp sal ni td

    ReplyDelete
  19. itu pun nak buat lawak??? entah apa-apa le

    ReplyDelete
  20. malaysia memang negara lawak kan. dari segi politik, bencana alam, apa2 aje lah.. sume nye nak buat lawak, tak pernah serius kot. kat artis ni tak payah mintak maaf la. senang cakap artis memang bodoh.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!