PELIK TAPI BENAR! ANAK AYAM BERKAKI EMPAT

12.3.11 Suria Lekatlekit 9 Comments

Spesis burung, ayam, itik dah haiwan sewaktu dengannya normally berkaki dua. Tapi Itulah Kuasa Tuhan yang tak terjangkau dek akal manusia. Dengan KeizinanNya tiada apa yang mustahil akan berlaku biarpun di luar logik akal. Alkisahnya..

Seorang peniaga warung yang tak sedar seekor anak ayam yang di selamatkannya ketika jatuh dalam longkang rupanya mempunyai keajaiban. Dia menyedari anak ayam yang di selamatkan tu mempunyai empat kaki setelah di beritahu pelanggannya. Anak ayam yang tak bertuan tu.. di serahkan kepada seorang rakan untuk menjaganya.

Sekarang ni macam - macam benda pelik berlaku kan?? Muncul macam - macam haiwan pelik & kejadian aneh. Dunia dah terlalu tua.. Sama - sama la kita renung & fikirkan.

Kualiti gambar kurang jelas sebab di copy dari Sinar Harian Online. Maybe dalam akhbar sinar lebih jelas so korang gi la tengok kat situ yer.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

9 comments:

  1. pelik benar bunyi nye...ayam berkaki empat..spesis burunga apa ade kaki empat???anak ayam tu je la erk..

    ReplyDelete
  2. ayam kaki empat.. makin banyak la bilangan binatang2 pelik kat dunia ni..

    ReplyDelete
  3. meaw kan kadang2 terpikir gak,stable ke ayam ni kalau berkaki dua.....tapi,fuhhhh,ciptaan yang maha kuasa..subhanallah..

    ReplyDelete
  4. MACAM COMEL JE AYAM TUH.
    MUNGKIN TNDA-TNDA NAK KIAMAT? =.='

    ReplyDelete
  5. Ayam berkaki 4..jaga2, ayam ni jenis yg kuat lari kot..heee

    ReplyDelete
  6. hmmm...kuasa Allah, mmg xde yg mustahil kat dunia ni...

    ReplyDelete
  7. gambar kat SH tu kecik...tak nampak

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com