SETELAH MERAJUK VIDEO MIMING DI KRITIK KINI CIKGU SHIDA BAKAL PELAKON DRAMA

30.3.11 Suria Lekatlekit 9 Comments

Setelah mengumumkan di blognya bahawa beliau akan meninggalkan populariti alam maya kerana tak tahan di kritik...


Kini Cikgu shida membuat pengumuman baru bahawa beliau akan berlakon dalam sebuah telemovie tak tau apa tajuk, siapa pengarah & penerbit. Katanya shooting akan bermula pada cuti sekolah (may) ini. Errk.. dulu kata taknak berlakon drama tv sebab katanya lebih suka berlakon dalam video miming jer... Sudah tukar ka??


Apapun nak ucapkan Good Luck pada cikgu shida yang memilih untuk terlibat dalam dunia seni. Bila dah jadi artis tu harap cikgu shida jaga perangai, jaga kata - kata & jangan ikut sedap mulut keluarkan statement yer. Jadi artis ni lagi kuat dugaannya.. Fizz fairuz yang tersilap buat lawak pasal tsunami pun teruk kena hentam inikah pula kalau keluarkan statement yang mempersendakan hukum. Jadikan apa yang pernah berlaku sebagai pengajaran & panduan yer cikgu shida. Manalah tau bila jadi artis ni VIP, VVIP dato2 sangkut.. so, boleh la akhiri zaman bujang tu dengan gelaran datin ker, Datin seri ker.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah cikgu shida siapa la tahu, kan?? wah macam menyokong lak sang lekit yer. Abis tu sebagai bakal pelakon Sang Lekit tak tahu lagi imej macam mana cikgu shida nak bawa.. Kalau baik, alhamdulillah. Kita puji2 la. Kalau buruk.. kita kritik2 balik. kekekekekekeekeke.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

9 comments:

  1. hahaha..kelakar pun ade dy ni...popular dah hanya gara2 video miming...adehh..

    new entri--->
    http://irm4blues.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

    ReplyDelete
  2. kekekekkeke...

    nak gelak jek..saje2..ahhahah

    ReplyDelete
  3. hahaha..video die best..tp status sbgai guru tu xsesuai...euuw,,

    ReplyDelete
  4. he3...oh cikgu shida..terimalah kritikan utk membina diri..
    apepun gud luck la ye..cikgu shida..

    ReplyDelete
  5. hukhuk..kalau tu rezki die aminkan jelah..just hope die xjadi too over the limit as a muslimah

    ReplyDelete
  6. makin glamer la cikgu shida pas nie...

    ReplyDelete
  7. tak ada pulak 2 orang tetamu yang hentam cik lekit kat entry
    http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/03/bila-status-agama-cikgu-shida-di-ragui.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!