YEAH.. AKU KEMBALI POPULAR!

4.3.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Dah lama rasanya tak tersenarai dalam most popular of last 24 hours, blogged.my ni. Tak termimpi la pula episod - episod lepas akan datang kembali. Yelah.. Lekit pun kurang sangat entri - entri yang hot & spicy sekarang ni berbanding dulu kan.

Hari ni masa nak ping entri terbaru.. Tak sengaja terpandang top 10 most popular of last 24 hours kat blogged.my. Wah.. tak sangkat salah satu entri Sang Lekit semalam menjadi top 10 walau di ranking yang ke 9. Kira akhir - akhir garisan.


Jangan la kutuk walau entri tu hasil kopek mengopek dari artikel akhbar. Cerita - cerita yanng jauh terpinggir dalam akhbar tu aku tau tak semua orang belek & baca. Then rasa ia menarik, unik & aneh untuk share.. so Lekit share la untuk pengetahuan & pembacaan bersama.

7 comments:

  1. woo terbaekk aa..hehe..pe lg sis, open table! =P

    ReplyDelete
  2. waahhh..tahniah...
    tip top..

    abby..cma ade tag utk abby..

    sila la jengah ke blog ke2 cma..

    http://cmashiema.blogspot.com/2011/03/contest-aksi-sikecil-syok-tidur-anjuran.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com