YEAH.. AKU KEMBALI POPULAR!

4.3.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Dah lama rasanya tak tersenarai dalam most popular of last 24 hours, blogged.my ni. Tak termimpi la pula episod - episod lepas akan datang kembali. Yelah.. Lekit pun kurang sangat entri - entri yang hot & spicy sekarang ni berbanding dulu kan.

Hari ni masa nak ping entri terbaru.. Tak sengaja terpandang top 10 most popular of last 24 hours kat blogged.my. Wah.. tak sangkat salah satu entri Sang Lekit semalam menjadi top 10 walau di ranking yang ke 9. Kira akhir - akhir garisan.


Jangan la kutuk walau entri tu hasil kopek mengopek dari artikel akhbar. Cerita - cerita yanng jauh terpinggir dalam akhbar tu aku tau tak semua orang belek & baca. Then rasa ia menarik, unik & aneh untuk share.. so Lekit share la untuk pengetahuan & pembacaan bersama.

7 comments:

  1. woo terbaekk aa..hehe..pe lg sis, open table! =P

    ReplyDelete
  2. waahhh..tahniah...
    tip top..

    abby..cma ade tag utk abby..

    sila la jengah ke blog ke2 cma..

    http://cmashiema.blogspot.com/2011/03/contest-aksi-sikecil-syok-tidur-anjuran.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!