BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..

3.4.11 Suria Lekatlekit 16 Comments

 Pepagi lagi Ben Ashaari buat segmen. So, pagi ni ada masa terluang harus join.



5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa blog tu patut popular?

1. Rasa Hati - Penulisan yang mantap & cerita dalam entri yang menarik selain memounyai pendapat/pandangan/teguran yang berguna.

2. Kucing terbiar dot com - Blog ni blog insan yang sangat mulia dimana penulisnya blog ni adalah pencinta haiwan & memperjuangkan nasib - nasib kucing terbiar, kucing kurap & kucing jalanan. Ia harus jadi blog yang paling popular kerana mampu menerapkan kasih sayang sesama makhluk.

3. Kakimotongdot com - Blog ini juga blog cats lover tapi memperjuangkan nasib kucing jalanan yang di kejami oleh manusia juga kucing - kucing jalanan yang memerlukan perhatian & kasih sayang. Ia harus popular kerana memberi pengajaran kepada kita semua bahawa jangan menganiaya sesama makhluk.

4. Hakeemkira - Suka dengan penulisan blog ni yang adakalanya agak sinis pendapat di keluarkan beliau & kadang - kadang santai. Layak untuk popular sebab mempunyai ciri - ciri blog yang tak jemu di baca

5. LekatLekitgurl - Blog sendiri. Blog ni sangat rojak.. Macam - macam kisah ada. Nak merasa gak jadi blog popular. kekekekekeke

apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

Promosi, Selalu update, tingkatkan kualiti dalam penulisan, Pastikan blog kemas tidak terlalu banyak widget yang memberatkan blog, pelbagaikan kisah dalam entri supaya orang tidak jemu membaca.

Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Memang penting. Tanpa ada orang membaca apa guna menulis blog. Populariti sebuah blog adalah penentu kejayaan seseorang blogger. Kalau kita buat sesuatu mesti nak berjaya.. takde orang buat untuk gagal, kan??


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

16 comments:

  1. blog-blog fofuler nie...

    blog solomolo bile nak fofuler ek ???
    huwaa....

    ReplyDelete
  2. blog ni best
    Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Blog kelima tu memang dah fofular...he he he

    ReplyDelete
  4. Terjah dari blog Abg Ben !
    Salam Kenal =)

    ReplyDelete
  5. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)

    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    ReplyDelete
  6. yeah!! blog suria pun mmg patut popular!!

    ReplyDelete
  7. melwat belog2 fofularr kjp..hehhe ^.^
    bila la blog Dil nak fofular..hehe

    ReplyDelete
  8. WhoaaaaaaaaAaAaAAaA.. terimakasih suria sang lekit gurl... tag blog i... terharunya.. ni yg rasa kembang seluruh bulu badan ni nok... huhuhu mekasih banyak2 yeeee

    ReplyDelete
  9. singgah blog yg bakal popular ni...=)

    ReplyDelete
  10. dr blog abg ben.
    mesra blogger penting jugak kan. :)

    ReplyDelete
  11. sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

    blog patut popular

    ReplyDelete
  12. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  13. ehem2..

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    larikkkkkk~!! :D

    ReplyDelete
  14. eeee...
    tak malu!!!
    hahahahahh

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *