CIKGU SHIDA KENA TIPU DENGAN HOTFM??

15.4.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Alahai... apa kes lak ni cikgu shida dengan radio paling hot di malaysia iatu hotfm ni?? Apa yang hotfm tipu cikgu shida ni?? Alkisahnya...

Sang Lekit kan umpama mamaraziah kalau pasal cikgu shida ni terkesian pulak Sang Lekit bila baca luahan hati cikgu shida yang blog beliau tu. Katanya hotfm janji nak bayar dia lepas buat video miming cikgu shida vs wak Ag tu. Alih - alih dah berpeluh ketiak cikgu shida tergedik - gedik, terkinja kinja, terkial kial.. terlompat - lompat nak siapkan video tu, dah siap habuk pun takde. Cikgu shida dalam nada maybe merajuk or tak puas hati pun mengeluarkan statement taknak bekerjasama lagi dengan hotfm lepas ni. Lekit tak tipu.. Ni buktinya. Ini bukan fitnah nak jatuhkan hotfm tapi kenyataan dari cikgu shida sendiri melalui laman blog dia.


Apapun cikgu shida Ooi.. lumrah hidup dalam dunia seni ni. Alah takat cikgu shida tu apa la sangat.. artis yang hot & spicy top lagi meletop pun kena tipu inikan cikgu shida baru dok kena tempias2 artis. Lagipun perjanjian air liur ni boleh pakai ker?? Takpe la cikgu shida anggap jer bukan rezeki yer... Lagi cikgu shida pun dah kata cukup makan pakai dengan duit gaji seorang cikgu tiap2 bulan. At Least takde la apa2 ter miss.


P/s : Sejauh mana kebenaran pada statement cikgu shida ni sang lekit tak pasti yer.. Cuma rujukan di ambil dari laman blog beliau sendiri


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

15 comments:

  1. Kasihan pula kan...orang ni bab nak bagi duit macam-macam alasan kan.. apa-apa pun, jadikan pengajaran, cuba berurusan sebaik mungkin..mesti ada hikmah disebalik yang berlaku...

    ReplyDelete
  2. dah start kontroversi nih..huhu..nak buat macam mana, kalau tengok artis pun banyak dah jadi pasal bayar membayar ni.

    ReplyDelete
  3. adoi..jadi cikgu jela syida oi gamaknye..

    ReplyDelete
  4. cikgu hot stuff ni ekkekekkee

    ReplyDelete
  5. Niat dah salah macam ni lah jadinya..banyak lagi cara untuk menambah rezeki selain daripada memalukan diri sendiri..

    ReplyDelete
  6. ape blog cikgu shida?nak terjah sat...hehe

    ReplyDelete
  7. hehe..mcm kene panggilan hangit plak...

    ReplyDelete
  8. hahhh...!! ce citer ce citer cikgu shida.. teman dah kabor.. jangan nak riak takbur.. kang kena tarek rezeki..teeeheee~! :P

    ReplyDelete
  9. lekit...nk url blog cikgu shida gak...hihiii

    ReplyDelete
  10. kire kene fitnah r ni. sian die. haha

    ReplyDelete
  11. apa haprak la hotfm, numpang populariti org, cettt

    ReplyDelete
  12. x patut betul... penat orng tu terkinje2, tp x pat hasil

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com