DALAM PERUT DAH TUNJUK MINAT BER ONLINE

6.4.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Pengalaman pertama memang macam - macam benda baru di lalui. Nak - nak lagi 1st time jadi bakal mummy ni... Semenjak scan & di sahkan sudah empat bulan usia kandungan.. Baby nampaknya aktif sangat berpusing - pusing dalam perut mummy nya. Suka sangat dia lepak bawah perut buat sang mummy sentiasa rasa keras jer bawah perut. Tak kira siang malam dia asyik pusing - pusing. Kejab bawah.. kejab atas.. kejab tepi.. kejab tengah.

Buat Sang Mummy ni jadi risau pula. Tak selesa ke baby ku dalam perut? Kenapa dia asyik pusing? Yang best tu kan.. Hari streamyx down tak boleh nak online.. baby diam jer. Takde gerak. Hati Sang Mummy mula risau. Selalu hari - hari dia kacau mummy dalam perut, tapi hari tu kenapa dia diam. Usap - usap juga perut nak kasi dia gerak - gerak. Still takde tindakbalas. Malam bila streamyx dah ok sang mummy pun beronline. Dia pun mula gerak - gerak balik. Rupanya baby mummy suka online yer... Lucu pula bila fikir. Sememangnya baby sangat aktif time mummy online.

Tak tahu kenapa dia aktif bila mummy nya online. Tapi ok ker kalau baby terlalu aktif dalam perut?? Risau jugak. Tanya mak kat kampung.. dia kata takde apa. Tanda baby tu sihat sebab tu la dia gerak - gerak. Tapi macam tak puas hati jer.. Harap itu normal bagi seorang baby yang sihat dalam kandungan. Entah kenapa Sang Mummy risau si baby tak selesa. Boleh ke camtu?? kekekekeke


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

15 comments:

  1. alolololo so suweet.blum pape ag baby dh suke on9 ye baby.
    sy baru je td sebut2 nama akk.mana akk lekit ni.tak update pon.hehe.
    actually nk say thnks sbb akk promot APESAL.COM tu.hee~

    ReplyDelete
  2. baby boy ke ker gurl ni suria.. sukalah nenek dia dapat cucu baruu nanti =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..dah masuk 4 bulan yer abby..baby gerak2 tu tandanye oke la..die sihat..
    rajin2 bca & perdengarkan alquran utk baby taw...mesti dia lagi aktif berpusing2..cubelah..~

    ReplyDelete
  4. Waaahhhh... bestnya ada baby dlm perut :D

    nak kena belikan baby laptop sendiri nanti nie, hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhhh...tahniah kak...jge baby2 baek2 tau..=)

    ReplyDelete
  6. baby sekarang pon dah maju,
    pemangkin mase depan ni, hehe =)

    ReplyDelete
  7. bukan lar.. dia suh mummy dia rest.. asyik on9 jek kejenya! ahahhahaha..

    ReplyDelete
  8. bagus baby tu... ikut sama dengan mummy beronline...

    ReplyDelete
  9. bby tu nk owh mama dye uatkan acc fb tuk dye tu .
    hahaha

    ReplyDelete
  10. alahai comelnyer....... keluar nnt pun mest comel~

    ReplyDelete
  11. syukur alhamdulillah..saya tumpang hepi untuk awak cik lekit!!

    ReplyDelete
  12. eee. germmnyeee gn baby tu. hehe

    ReplyDelete
  13. normal tu baby gerak2 dalam perut..saye pernah tengok perot kakak saye berombak2 masa die peknen dulu sebab baby die agresif sgt gerak2..sampai skang takleh lupe..skang baby tu dah 8 bulan dah tengok dunia..buas n agresif macam dalam perot jugak..hehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!