KENYATAAN CIKGU SHIDA BERCANGGAH DI HARIAN METRO & MAJALAH WANITA

17.4.11 Suria Lekatlekit 19 Comments

Dulu katanya video miming dia di hasilkan untuk tujuan pendidikan.. Untuk meningkatkan keyakinan diri kepada pelajar so beliau dengan rela hati menjadi badut membuat video - video miming tu demi anak didiknya walau kita boleh tengok dengan jelas apa yang di buat takde satu pun kearah mendidik apatah lagi membawa moral yang baik. Baru - baru ni pun keluar majalah wanita artikel pasal cikgu shida.. kononnya penghasilan video miming tu untuk pikat hati pelajar walau jelas kita nampak yang terpikat bukannya di kalangan pelajar pun yang banyak.

Hari ni muka depan keluar lagi Harian Metro pasal cikgu shida ni.. Lain pula statementnya kali ni. Katanya penghasilan video miming tu pada permulaaannya sekadar suka - suka untuk tujuan berhibur & menghiburkan. Takde pula highlight pasal pendidikan dah. Mana satu tujuan sebenar dia pun tak tahu la.

“Namun semua itu tidak melemahkan semangat saya untuk memberi dan mencari hiburan tersendiri di samping berkongsi pengalaman bersama rakan di Internet,”

“Niat saya bukan untuk menarik publisiti murahan tapi lebih kepada memberi hiburan kepada orang ramai melalui kelainan tersendiri,” 

Tu antara statement2 beliau dalam harian metro hari ni. Orang kata kebenaran akan terserlah juga satu hari nanti. Kalau niat tu sebenarnya untuk hiburan kosong semata - mata tak payah la nak cover line bila di kutuk dengan menggunakan alasan untuk tujuan mendidik. Sekarang dah jelas nyata sebenarnya niat cikgu shida ni takde la kearah mendidik sangat pun.. Untuk kepuasan diri dia sendiri jer.

TAJUK ARTIKEL DI MAJALAH WANITA
MUKA DEPAN HARIAN METRO ONLINE (CLIK DISINI UNTUK MEMBACA)

P/s : Harian metro dah macam takde isu yang lebih serius & penting nak highlight kat muka depan ker sampai benda takde faedah camni di jadikan tajuk utama.

P/s : Cikgu shida kan suka publisiti, populariti & perhatian.. so kita bagi dia publisiti melalui blog melekit ni. Kekekekeke


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

19 comments:

  1. teeheee~ kang baby dlm perot berkenan ngan cikgu shida tak tahu ekkkkk..ehehehhe

    ReplyDelete
  2. tak suka kisah tntg cikgu shida dibangkitkan...muak!

    ReplyDelete
  3. ??????????????????????

    PENUH TANDA TANYA...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...

    Masa awal kemunculan "cikgu masuk air" ni, ada dengar cerita yang menyatakan dia ni buat "miming" tu akibat dari tekanan yang dialaminya kerana putus tunang, lantas terus putus fius pula...

    Kesimpulannya apa yang dia buat ni memang tak "semenggah" langsung...

    ReplyDelete
  5. cikgu shida jd mcm ni sbb tekanan dr putus tunang.. memula rasa terhibur jugak tp lelama jd muak dan menyampah sbb makin lama makin tak keruan video yg dia buat..


    eh jap, dia tak malu ke??

    ReplyDelete
  6. umar gelak je hahahahahahahaaa

    ReplyDelete
  7. camne la dia ni berdepan ngan student ek? ish3..

    Jangan lupa terjah n komen k.. :) "alhamdulillah.. CPK ONE FC menang!!! huHu "

    ReplyDelete
  8. Lain orang lain ragamnya. Cuma berhati-hati tidak melanggar batas kerana alam maya mudah hendak dapat pahala dan dosa percuma

    ReplyDelete
  9. tak setuju laaa jadik cover depan paper..tak der isi pun cter dia tue..nyesal plak beli metro arini.. :(

    ReplyDelete
  10. klau nk mndidik, baik buat vdeo eksperimen ke, vdeo mcm mne nk hafal sifir ke, buat vdeo adverb ke mcm sesame street tu. tu lg tepat kot pd ak

    ReplyDelete
  11. metro makin lama makin teruk cam tk de taste jer..

    ReplyDelete
  12. kalo dh lepas ke majalah n paper neh bukan leh cayer sgt... depa bukan ingat sgt pon apa yg depa tnya subjek tuh even beria menulis.... kdg2 byk rencah dr fakta...gitulah

    ReplyDelete
  13. tak nak komen mengenai cikgu shida, cuma pasal harian metro tuu. malas dah nak baca sebab nya berita ntah apa2 pun nak di besarkan.

    ReplyDelete
  14. metro mmg suke letak berita pelik2 sikit. 'unik' la kot.huhu.

    ReplyDelete
  15. yelah.betol tu.takperlu kot metro nk nk jdkan dye front page.

    ReplyDelete
  16. hehe..macama2 la cikgu shida ni..
    adeh...

    ReplyDelete
  17. kalo pk psl cikgu shida ni. tak jadi buat koje kat opis ni. hehe.

    ReplyDelete
  18. cam bodo je tgok video mengarut ni.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!