KERANA SELULIT KINI BERDEPAN DENGAN MAUT

11.4.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Dua sahabat karib kini dijangkiti bakteria mycobacterium ablessum sekali gus menyebabkan bahagian suntikan mengalami luka yang sukar untuk sembuh. Tengok kita tengok dulu kesan luka tu sebelum mengupas kupis isu ni..


Ni kes nak cantik punya cerita. Pada mulanya niat di hati nak buang selulit kat peha & punggung tapi kini mereka berdepan dengan risiko maut bila pakar kecantikkan tersalah menyuntik ubat kat punggung & peha diorang. walaupun dicuci di klinik setiap hari, luka tersebut bukan sahaja terus membesar malah mereka mengalami masalah kegatalan melampau. Menurut dorang ni.. Duit dah habis kira - kira RM50k juga la untuk rawatan tersebut.
Rujukan : Kosmo


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas
 

15 comments:

  1. bahaya tu..so jangan la nak mengubah ciptaanNya...silap ubah merana jadinya

    Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
    Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

    ReplyDelete
  2. ishhh biar gemuk dari mati kan huhuu pengajaran yg amat baguss

    ReplyDelete
  3. ingatkan dorang belah sendiri guna pisau lipat...

    ReplyDelete
  4. kalau camni, better ikot petua nenek nak ilang selulit, ye tak?

    ReplyDelete
  5. ya Rabbi...
    better diet & senam la cemni..

    ReplyDelete
  6. eee ada hari tuh video dia nih..mmg menggelikan..erkkkk=.=

    ReplyDelete
  7. 50k tu, kalau beli kereta neo sebijik, da dapat,
    aish nak kurus sanggup obses sampai macam tu skali,, =)

    ReplyDelete
  8. bak kata tunang saye.popuan ni sanggup sakit sbb nk cantek.haih~kalo cm ni saye tak sanggup kot kak.

    ReplyDelete
  9. ya allah..sumpah ngeri sangat...

    ReplyDelete
  10. wah, takutnya..abis 50K, tapi hasilnya?eee gerun sangat..wanita diluar sana, janganlah terlampau obses sangat nak canti cara cepat.. Biarlah lambat,asalkan selamat.. :)

    Jom baca ni: Tudung lagiii..bukan tudung saji tau..

    ReplyDelete
  11. huuuuu~ biar lar selulitku bermanja di peha nie... dari sengsara begitu rupa.. uhuk~

    ReplyDelete
  12. omg..tu la kan..nak cantik punye psl..~~

    ReplyDelete
  13. takut kan,,,,
    mcm ner ek bley jd teruk mcm tuh

    ReplyDelete
  14. Nasib dia try dulu sebelum jual dekat orang. Adoi, kes naya kalau dia terus jual kat orang. Silap-silap terus masuk jail.Try cara lansing tanpa ubatan, layari www.aurabeautiful369.blogspot.com

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!