LAIN BENAR GIGI HAIZA DAG DIG DUG SEKARANG

8.4.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Wah malam ni Sang Lekit nak jadi mamaraziah kejab yer.. Tadi jenguk - jenguk mangga online terbaca kisah penyanyi dangdut si Haiza yang pernah popular dengan lagunya dag dig dug dulu. Ingat tak?? Tapi Sang Lekit tengok memang rupa lain sangat.. lebih - lebih lagi kat senyuman dia. Belek - belek lak mulut si haiza ni cari apa yang lain. Sang Lekit perasan pasal giginya. Awal kemunculan si Haiza penyanyi dangdut berlesung pipit ni.. gigi dia berlapis sikit. Bila tengok gambar sekarang dah takde pula lapisan pada gigi dia. Jom tengok hasil kajian Sang Lekit ni... (Tak tau la mungkin isu ni pernah di timbulkan dah tapi sang lekit jer baru perasan kot..)


Haiza dulu.. Gigi dia berlapis tapi tetap manis

Haiza sekarang.. dah takde gigi berlapis, kan?? perasan tak??

Perbezaan Gigi Haiza dulu & sekarang. Tapi suka senyuman dia yang dulu walau gigi berlapis tapi manis

Mungkin Sang Lekit silap pandang korang boleh la tunjukkan yer.. Tapi bagi yang tak ingat lagi pasal penyanyi dangdut haiza ni jom Lekit share video lagu yang pernah popularkan haiza satu ketika dulu..




Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

15 comments:

  1. dia pakai braces kan aritu. x perasan ke?? hehe

    ReplyDelete
  2. ye ker? tak perasan la pulak.. cantik gigi dia tersusun jer..

    ReplyDelete
  3. cantik....maniss dgn lesung pipit..=)

    ReplyDelete
  4. kata org gigi berlapis ni nyanyi mmg sedap!tapi dh gigi haiza tak berlapis jadi camner ye he3.....

    ReplyDelete
  5. dah cantik, hilang manis pulak

    ReplyDelete
  6. cantik gigi dia..!!! alar.. sweet jek 2-2 muka dia..heheheh

    ReplyDelete
  7. uishh..haah la..lawanya haiza skng! maybe dia buang kot gg lapis tu n pakai braces..ermm lawa2

    ReplyDelete
  8. dag dig dug... dag dig dug... di dalam hati.... rasa berdebar.. nananananaaaa amboi...... hahahahaha

    ReplyDelete
  9. sekali pandang gambar dia yg gigi dh tersusun tu macam shiela amzah plak....shiela OIAM

    ReplyDelete
  10. betul tu... suka yang dulu sweet sangat

    ReplyDelete
  11. dah buat ler tu , ada duit semua blh!!

    ReplyDelete
  12. Mmg dia Kai braces sblum ni....tgk skrg dh cntik Gigi dia...rupanye pon dh lain

    ReplyDelete
  13. Mmg dia Kai braces sblum ni....tgk skrg dh cntik Gigi dia...rupanye pon dh lain

    ReplyDelete
  14. haiza dari dulu smpai sekarang mmg cantik .tapi bab gigi berlapis dia mmg manis dipandang .takde gigi lapis nmpak lain pulakk

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com