PENGANTIN SARUNG CINCIN GUNA KAKI

27.4.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Kompang berbunyi, bau nasik minyak.. Tanda apa Uolls. Bukan majlis berkhatan yer.. Ni majlis nikah salah seorang abang yang sang Lekit kenali masa zaman aktif call radio dulu. Tu zaman belasan tahun. Masih kat sekolah menengah lagi.

Sabtu lepas abang rahmat telah pun menamatkan zaman bujangnya dengan si dara manis dari perak. Tahniah buat abang rahmat & isteri. Lepas ni dah bertambah tanggungjawab abang. Moga gembira melewati alam rumahtangga. Jangan delay2.. Tahun depan pastikan ada orang baru dah, ok.

Apa kena mengena dengan tajuk entri dengan kisah orang kawen ni?? Kejab lagi Sang Lekit tunjukkan aksi istimewa yang orang lain takkan boleh buat melainkan abang rahmat jer. Tanpa berlengah lagi jom kita tengok gambar - gambar pernikahan abang rahmat yang Sang Lekit culik di FB beliau. Moga abang rahmat tak marah yer...

Debaran di teruna. Hanya sekali lafaz jer.. Cayalah bang!

 Acara wajib setelah sah sebagai suami isteri. Abang Rahmat special case so dia boleh buat macam ni. Korang yang nak kawen jangan pulak tiru aksi ni tau!

Moga menjadi isteri yang solehah & suami yang soleh yer abang & akak

Sesi di pelamin bermula

Moga bahagia hingga keakhir hayat. Selamat pengantin baru

P/S : entri ni telahpun mendapat kelulusan dari tuan empunya badan. hope takde yang mempertikaikannya lagi.

15 comments:

  1. alhamdulillah.. semoga kekal ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  2. smoga bahgia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. orang macam ni biasanya akan setia dengan pasangannya. kalau orang yang ada rupa, ada pangkat dan ada harta selalu sangat lupakan pasangan untuk berhibur dengan yang lain

    ReplyDelete
  4. stp manusia ada kelebihan & kekurangannya tasha.. abg rahmat ni kalau nyanyi suara dia melentok liuk... dulu zaman call2 radio dia la paling ramai peminat sbb suara dia romantik & lunak gila kalau bercakap apatah lg menyanyi

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru buat abang rahmat dan pasangan. :) yer,saya setuju dengan sang lekit.setiap orang ada kelebihan dan kekurangan masing-masing.. :) mungkin ada banyak kelebihan abg rahmat yang kita tak tahu..betul tak? :)

    Jom baca ni: Cosway, kau dihatiku..

    Jom baca ni: Pendapatan RM1500 hanya untuk sehari dengan melukis sahaja.Lukisan karikatur aku..

    ReplyDelete
  6. apa yg korang tak tahu.. abg rahmat ni juga seorang tailor tau!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.dua2 nmpk secocok.slalunya org cmni setia tau.untung wife die dpt die ^^

    ReplyDelete
  8. satu lagi janji allah... setiap manusia dijanjikan dengan pasangan masing-masing... saya? insyaallah...

    ReplyDelete
  9. kali ni mode serius : Terharu....sebak dada plak... aduhhh

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...
    tahniah buat abg rahmat & suami..
    abg rahmat insan istimewa y terpilih oleh-Nya

    ReplyDelete
  11. waaaaa.....moga berkekalan hingga ke syurga aminnn

    ReplyDelete
  12. tahniah utk pasangan pengantin..moga bahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  13. sape abg rahmat ni?sedara abby ke?
    tahniah abg rahmat n wife..semoga berkekalan hingga keakhir hayat dn dilimpahi rezeki oleh allah s.w.t..

    ReplyDelete
  14. Tuhan dah tentukan jodoh dan rezeki masing-masing kan..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!