PENYANYI LAGU SINGKONG & KEJU ARIE WIBOWO MENINGGAL DUNIA

16.4.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Pemuzik dan penyanyi yang pernah popular dengan lagu Madu dan Racun, Arie Wibowo, meninggal dunia selepas diserang sakit jantung. Meninggal pada usia 59 tahun dikatakan bermain gitar sambil merokok dan menyanyikan kira-kira enam lagu tetapi tiba-tiba mengadu sesak nafas kira-kira jam 9 malam kelmarin. Dia mengadu sakit dada 2 jam sebelum menghembuskan nafas terakhir.

Selain Madu dan Racun, Arie serta Bill & Brod turut popular dengan lagu lain pada zaman kegemilangannya, termasuk Singkong dan Keju serta Ida Ayu Komang
Hasil carian google

Takziah kepada keluarga Arie Wibowo.


 Bagi yang tak kenal dengan penyanyi ni mesti pernah dengar lagu ni kan??

Rujukan : harian metro


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

7 comments:

  1. ucapan takziah kepada keluarga beliau..sampai sekarang saya masih suka dengar lagu dia singkong dan keju..

    ReplyDelete
  2. al-fatihah.dr kecil suka time abah kite psg lagu ni kat radio.aku suka singkong kau suka keju hah..hah..(he3 ^-*)

    ReplyDelete
  3. takziah utk keluarga beliau..

    ReplyDelete
  4. takziah utk keluarga beliau..
    ~teringat zaman2 sekolah ade buat konsert..miming lagu sinkong ngan keju tu~~~

    ReplyDelete
  5. kecik2 dulu..memang pemes lah lagu nie

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com