PUSAT JAGAAN HARIAN SUAMI (HUSBAND DAY CARE CENTER)

11.4.11 Suria Lekatlekit 18 Comments

Apa yang takde dalam dunia sekarang ni. Kalau dulu pusat jagaan bayi & kanak - kanak jer sekarang ni pusat jagaan suami pun dah ada tau. Pada korang yang dalam kategori bz woman & wife, atau ada nak shopping2 dengan kawan - kawan tapi risau nak tinggalkan suami sorang - sorang. Kini anda tidak perlu risau lagi.. Taraaaaaaaaaaaaaaaaa!!


Caj pun tak banyak tapi belum tentu tak mahal walau dalam banner tu tulis cuma bayar harga minum dia jer tapi tak tau pulak berapa harga minuman tu. Maunya macam kes ikan patin kat temerloh 50 orang makan cecah RM13k harus di fikirkan semula nak tinggalkan suami kat pusat jagaan ni. kekekekekeke

Aduhai dunia.. Macam - macam ada!


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas
 

18 comments:

  1. wah..mcm ni pon ade..
    mcm budak2 lak suami tu kan..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. haha...pastu ade madu plak.. haha..

    ReplyDelete
  3. hahaha memang menarik.. tapi bahaya jugak.. mana tau bila si isteri2 keluar aje dari premis tersebut tiba2 si suami ditawarkan servis yang bukan2 naya kang hehehe

    ReplyDelete
  4. husband mcm anak pulak. pandai la dia nak jaga diri sndr. pe la. mat salleh ni. yang bukan2 aje.....

    ReplyDelete
  5. husband day care pun ada??? hihi .. ada ke orang yg hantar tuu? hiks

    ReplyDelete
  6. nie kalau kasi tinggl bf kat sini blh kaa?? ehehehee

    ReplyDelete
  7. hehheheheheh kelakar lah.husband pon dh ada org jaga.tak yah risau ag kalo nk shoppink.

    ReplyDelete
  8. uik! macam2 noh zaman la nih..

    ReplyDelete
  9. jap jap semua.. aku berangan jap... uuuhhaaaiiii... mcm best kene hantar sini,.. >:)

    ReplyDelete
  10. huisshhhh.. silpa haribulan laki tak nak balik umah! lagi parah.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. erk??peliknye la..kalau suami tu kurang upaya takleh jaga diri sendiri berak kencing pun nak kena orang atur patut la kot nak hantar kat sini..kalau yg gagah perkasa p hantar kat sini tak tahu la nak cakap ape..eeuwww..macam2 betul..

    ReplyDelete
  12. wow!
    best punya gimik ni..
    tul ke minuman je ni, kan sampai urut mengurut pulak..
    oh.. mcm2.. servis sah ke ni??

    ReplyDelete
  13. dunia akhir zaman memang gila,,suami pon ada orang nak jaga,,huhu,,suami bukan baby pon boleh jaga diri seniri la,,nk bagi dia ain ps2 agknya

    ReplyDelete
  14. haha. bakal suami leh? haha. ade ke?

    ReplyDelete
  15. hah ahah hah..oh dunia.

    kekeke..
    gelak guling2 cma ni..
    hubby pun nk anto ke tempat camni..haisshhh~

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!