RAMAI BLOGGER MENGAKU MEREKA TULIS ENTRI SAMPAH

12.4.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Sang lekit ada create satu topik kat forum Geng Blogger. Saja nak tengok respond. Alhamdulillah ada juga respond tapi respond2 tu kebanyakkan buat Sang Lekit tersenyum & berfikir.. Nak tau topik apa yang Sang Lekit post kat forum GB tu??


Itu ler topiknya.. Yang peliknya ramai blogger mengaku lak dorang tulis entri bersifat sampah ni. Sang Lekit tak tipu. Jom tengok buktinya.. Tapi identiti blogger tu dah di sorokkan la...


Apa yang bermain di dalam kepala otak Sang Lekit sebenarnya mereka tidaklah merendahkan penulisan mereka dengan melabelkan entri yang dorang tulis sebagai entri sampah walau bukan entri terbaik pun tapi maybe ni la strategik nak buat orang clik blog dorang kot. kekekekekekekeke


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

13 comments:

  1. ceq pon macam selalu jaa buat entry smpah...adeh.......

    ReplyDelete
  2. Kadang2 yang sampah tu menarik -p

    ReplyDelete
  3. Terasa aku..hahaha,,..Saja nak bagi pendapat..(percaya tak..haha)

    aku dah lupa mathematic form 1!

    ReplyDelete
  4. Saya cuba mengurangkan sampah di dalam entri saya..

    Saya masih dalam proses pembelajaran...

    Peribahasa Jepun ( Part 2 )

    ReplyDelete
  5. mungkin sesetengah orang anggap sampah , ade yang anggap best .. kan kan kan ?

    ReplyDelete
  6. entry sampah.. entry yang baca takda makna.. buang masa.. nyampah...

    entry sampah adalah entry yang bila baca rasa menyampah.

    ReplyDelete
  7. saya pun buat entri sampah...<---ayat ni buat org klik tak hahahaa

    ReplyDelete
  8. bile dh tak de idea mula lah jd sampah.kdg2 mcm saye pnuye.hehehe

    ReplyDelete
  9. diaorang nak merendah diri kut..biasa org melayu mmg suka rendah diri sgt²

    ReplyDelete
  10. susah nak cakap... blogger kan hak personal.. so kadang org lain rasa cam sampah.. tap utk tuan punya ianya berguna

    ReplyDelete
  11. hehe..sampah ke sarap..??
    kdg2 menarik jugak..
    ekeke...^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com