TUTUP KES

24.4.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Isu yang di timbul dah pun di jawab selebihnya terpulang pada yang membaca untuk menilai. Segala komen & pandangan anda semua sang lekit hargai. Thanks..

Pasal cik adik tu kalau dia nak terus terusan menghentam.. silakan. Sang Lekit tak kisah even baby dalam perut pun di sebut - sebut. Baby ku belum tahu akan hal dunia ni & belum lagi menjenguk dunia. Terpulang la nak cakap apapun.. Bagi sang lekit dah selesai sebab dari isu yang di timbulkan kat blog ni sampailah jawapan balas.. (cukup sekadar 2 entri tu jer pasal kontroversi.

Pada cik adik yang bakal berkahwin & insyaallah kalau ada rezeki mungkin bakal jadi ibu tu.. Mungkin sekarang bila di sebut pasal anak dalam kandungan kamu takkan terasa apa - apa sebab anugerah itu belum lagi menghuni rahim kamu tapi saatnya akan tiba. Dan kamu akan rasa macam mana perasaan seorang ibu tu. Tapi mujur la mummy Lekit ni jenis tak cepat touching.. Siap minta maaf kat baby lagi sebab mummy baby pun terpalit. Yelah kita masih berkongsi badan kan sayang. Apa lagi orang boleh point selain mummy mesti la baby. Tapi baby mummy kental & kenyal.. Tak banyak ragam & sangat baik cuma aktif jer...

Apapun dengan rasa rendah diri & mengakui ada silapnya disitu.. mana - mana pihak yang terasa hati sang lekit minta maaf la. Sekali lagi apa yang menjadi isu & kontroversi kat blog ni sekadar pendapat & pandangan peribadi yang pada mulanya tidak merujuk pada mana2 pihak, individu, blog mahupun blogger. Perkataan Si Gadis yang di highlight oleh cik adik tu yang cakap point pada dia.. Rasanya ramai lagi gadis2 di luar sana bergelar blogger. Tapi tak kisah la.. Dah dia datang membuka pekung di dada (mungkin membela diri mengikut statement dia la).. Nak cakap apa lagi.

Menculik sebentar kata - kata sahabat ku Nyah Zulfikar.. Kita mungkin berbeza pendapat tapi tak semestinya kita bertegang urat. Sebab tu la lekit tak nak letak link atau mention mana2 blog atau blogger.. Just isu yang di bangkitkan untuk perbincangan umum jer. Apa juga pendapat tak kira menyokong atau membantah lekit terima asalkan pendebatan ni takde la sampai mencetuskan pergaduhan tapi isu kali ni lain pula jadinya.

Rasanya cukup la isu tu bernoktah disini.. Tak perlu nak di panjang2 kan lagi. Lepas ni kita cari lagi isu lain yang lebih hot & spicy. kekekekekekeke.

P/s : terasa ala2 LensaRosak lak.. tapi kata2 Lensarosak lagi tajam menikam.. kekekekeke. Paling tak pun se lazer Nyah Zulfikar tapi tajam kata2 Nyah Zulfikar tajam jarum.. menusuk halus tapi sakitnya tetap terasa. kekekekekekekeke.

15 comments:

  1. xfaham lagikk konstroversi apa ini..
    tp harap sang lekit bersabar k..
    dugaan utk kamo mommy!!
    xperlah..let it go wif da flow..
    keep it up blogging ya dear!!

    salam singgah dari mummy weiyda
    eppy blogging ya!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  2. ayam kfc spicy sedap gak klw mkn time2 nie.. huhu

    ReplyDelete
  3. keep it up lekit. Hadai semua dengan senyuman. gua tetap suka baca2 entri u yang hot dan menarik di sini. best bersantai di sini (",)

    ReplyDelete
  4. udah-udah le tu... bebawok la berdamai... dunia penulisan kite ni pun bukan la segah William Shakespeare atau JK Rolling pun... Meh kite sepakat... Kalau nak gaduh jugak... Kite bako.. Kite bako je...

    ReplyDelete
  5. singgah pada malam hari.. sorry lekit, tak sempat baca entry nih... :p

    ReplyDelete
  6. hehe...sudah2 tu ye..
    hot n spicy??kalo perisa ayam golek sedap gak tuh...

    ReplyDelete
  7. kalau aku la ...buat bodo buat do no...kool...

    ReplyDelete
  8. lain org, lain cara berfikirnya.. susah betol..stakat selisih pendapat tu biasala.. x perlu la sampai nk gaduh2.. pape pon, lekit rileks2 sudah.. teruskan dgn cara lekit. pedulikan org nk ngutuk. sy pon kadang2 ada x stuju ngan pendapat lekit. tp masing2 punya pendapat.. pendapat sy pon ada jugak yg x stuju.

    harap lekit terus bersemangat dlm berblog. jaga baby elok2... anak buah saya mesti kena sihat2..ekekeke..

    ReplyDelete
  9. Halus je jarum ni cucuk... cucuk2 sikit je pun.. :) eee tak baik la libat2 org tak berkenaan.. lain kali bagi baca entry aku yg pasal kaedah hujah tu nyah!.. :)

    ReplyDelete
  10. maksud mak, elok entry tu, ko suh sapa2 yg kuat tacing baca.. :)

    ReplyDelete
  11. lensa rosak dah privatekna belog dia kan?? huhuhu.. suka gak baca walaupon byk yg lazer...hehehhe

    ReplyDelete
  12. hehe..cma nk kupas kupis isu ni kat n3 cma bole abby...???

    ReplyDelete
  13. deqdeq sempat juga baca entri akak dan entri cim adik sorg lagi tu...

    trs terang deqdeq terasa malu sbg seorg perempuan sbb bahasa dia pd deqdeq sgt kasar...

    spt bangga plak mengatakan org kedah mmg mcm tu...deqdeq pn org kedah juga, tp tak ada la gunakan kata2 kasar mcm tu...

    sabar je la kak...beliau msh muda...darah muda tu...jd bila ditegur cepat je panasnya...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!