VIDEO KISAH CINTA SANG LEKIT

19.4.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Entah kenapa malam ni tetiba rasa nak skodegng video - video clip yang pernah sang lekit buat dulu.. Apa korang ingat cikgu shida jer ke pandai editing video gunakan movie maker. Sang Lekit dah lama buat kerja ni tapi Sang Lekit takde la gedik sangat nak buat video miming. Just clip video menggunakan gambar - gambar jer.. Tapi itu kisah dulu. Saja jer bila terjumpa nak juga share saat - saat indah bersama en hubby ketika cinta kami sedang berputik.. wah gitu!

Sebenarnya ada la 2 3 kerat clip video yang lekit buat.. ada yang dah di delete kat youtube tu atas sebab - sebab ia tak perlu lagi di pertontonkan. Mungkin tidak lagi sesuai... Korang nak tengok hasil kerja comot sang lekit. Jiwang gila lagu iringan tapi memang antara lagu favourite sang lekit. Jom tengok macam mana video comot tu...


Ini cuma secebis memori dari kisah cinta ku... kekekekekeke. Jangan ada yang muntah darah lepas tengok pulak


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas
 

6 comments:

  1. x nampak pe pun..
    ia kuar pkataan block..
    huhu..

    ReplyDelete
  2. tak boelh nak view internet cam siput ba... hii

    ReplyDelete
  3. awww......romantik gitu..tambah plak dgn lagunye...hik hik hk...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com