BERITA BAIK UNTUK BLOGGER. PENYUMBANG TRAFFIC KE BLOG DENAI HATI AKAN DI BAYAR

1.7.11 Suria Lekatlekit 5 Comments


Ni berita baik pada semua blogger yang nak tambah pendapatan sampingan. Benda ni tak salah kalau kita nak cuba. DenaiHati menawarkan sesuatu yang menarik untuk anda. Apa benda tu?

DenaiHati bermurah hati nak bayar kepada penyumbang traffic ke blog DenaiHati. Hanya menyumbang traffic je pun di bayar. Salah satu penghargaan pada mereka - meraka yang menyumbang Top Link Refferer pada blog DenaiHati.

Nak tau syarat & macam mana pembayaran di buat korang boleh clik DENAIHATI. Berita baik pada semua blogger tak kira di Malaysia atau luar negara tak kira apa statsu pagerank anda pun. Jadi tak payah risau samada korang blogger baru atau blogger lama mahupun blogger pertengahan.

Jadi yang nak mencuba nasib di alu alu kan. Clik je blog DENAI HATI.

P/S : Sekadar berkongsi info dengan semua. Harap takde yang salah faham.

5 comments:

  1. waah..
    tak pernah lagi ada blogger
    yang mcm ni punye menghargai
    pengunjung dia kan??
    orang kata ada rezeki kongsi sama2..
    bagus la..

    ReplyDelete
  2. waa bagus nie .. ermm rezeki di kongsi bersama .. harap2 di berkati :)

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang je aku gi blog tu..aku ada list yang lain dari lain...antara feveret aku blog lekat-lekit nila...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com