CIKGU SHIDA TOLONG PROMOSIKAN ENTRI AKU

11.7.11 Suria Lekatlekit 22 Comments

Lama rasanya tak kopek isu pasal cikgu shida. Sekarang ni orang kecoh pasal BERSIH jadi pasal fenomena Cikgu Shida ni orang tak ambil kisah sangat. Kalau dia boleh lawan isu BERSIH memang sang lekit pun tabik spring la.

Tadi masa berjalan sambil memburu cerita & berita (wah macam stalker pula yer) terserempak secara tak sengaja video cikgu shida yang di upload kat youtube tapi bukan video miming cuma video penjelasan & pemberitahuan tentang akaun baru facebook, blog & youtube dia. Katanya yang lama kena hack. Alahai.. kesian kan?? Orang popular memang la terancam dengan gejala hack ni. Blogger pinggiran longkang macam sang lekit ni orang nak hack pun fikir juta kali. Apa faedah hack blog melekit. Takde keuntungan mahupun kepuasan maksima yang dorang boleh dapat pun.

Bila dah jumpa blog baru cikgu shida ni harus la menjenguk apa cerita ceriti terbaru beliau. Mana lah tau dah di pinang orang ker... kekekekeke. Bukan di pinang tapi isu pasal putus tunang dia dulu tu yang menarik perhatian sang lekit. Tak sangka cikgu shida pun baca blog melekit kalau tak macam mana dia dapat link entri pasal putus tunang tu kat blog melekit ni kan?? Dia sudi pula bagi backlink untuk blog melekit pasal entri tu. Tapi takde traffic pun dapat dari blog cikgu shida tu. Mungkin blog baru ramai yang tak tahu lagi. Ingat kot - kot la dapat traffic jam dari reference blog cikgu shida.. Yelah orang popular kan??

Boleh clik DISINI untuk membaca entri yang di link oleh cikgu shida tu

Apapun cikgu shida terima kasih yer sudi bagi promosi pada blog melekit ni. Selalu selalu la jenguk blog melekit.. Kalau ada sebarang cerita terbaru cikgu shida Insyaallah sang lekit mesti update. Tapi kalau setakat video miming tu.. maaf la sang lekit tak minat, jadi sang lekit tak tengok pun. kekekekekekekeke

22 comments:

  1. wah..untung nye


    jom le join
    http://ping.busuk.org/view/8948

    ReplyDelete
  2. wahh glemer la blog cik lekit pasni.. bleh mintak otograf la nanti ehh.. ;)

    ReplyDelete
  3. wah tahniah lekit... ekekeke..

    ReplyDelete
  4. teacher shida~~ saye pun x minat sgt video die.. tp rase mcm respek gak la sbb die berani..

    ReplyDelete
  5. tak payah tahniah tak rasa bangga pun dpt backlink dari cikgu shida ni..

    ReplyDelete
  6. waaaa lekit..aku sebagai
    kawan kau tumpang hepi jugak lh kn..
    bila lah cikgu shida tu nk mai blog
    aku..hahaha =)

    ReplyDelete
  7. pengkritik dia la katakan.. skit sebanyak penyumbang pada populariti cikgu shida kan?? kan dia suka glemer

    ReplyDelete
  8. hahahahhahahha...

    adoi..kelakar pulak!heheheh

    ReplyDelete
  9. Emm... minat org mcm2 kan...akak ada tgok..apa yg best nye video miming tu pun akak nora tak tau. komennya berdentum dentum...

    ReplyDelete
  10. hehe..bole tercalon plak tu...
    pemes2..

    ReplyDelete
  11. ahaha, nanti baby ko dah lahir kan... tah tah cikgu shida datang melawat bawak hamper.. :P kekekekkeke

    ReplyDelete
  12. hehhehe...tecer dh tlg up trafik tu:-)

    ReplyDelete
  13. waaa cikgu shida kasi promote free kat lekit ekk hihi tahniah tahniah

    ReplyDelete
  14. tertunggu-tunggu jugak dia ada ke tinggalkan komen kat blog cik lekit hehehe

    ReplyDelete
  15. lepas nie glemer cam cikgu shida la...

    ReplyDelete
  16. harap2 la kat blog baru tu dia x overacting, overdose, over n over again..nanti orang panggil minah over pulak.....

    ReplyDelete
  17. heheheeheh beshnya.nt mst baby fofular =)

    ReplyDelete
  18. sy rasa dia nak jatuhkan akak tak,hi3 entah lah,hi

    ReplyDelete
  19. tapi die dah senyap skang. hihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!