DAN AKHIRNYA.. MENJADI JUGAK

4.7.11 Suria Lekatlekit 18 Comments

Sejak semalam sang lekit bertungkus lumus buat. Tak menjadi..  Sampai dekat 5 kali buat pun tetap tak puas hati. Sampai putus asa. Petang ni akibat keboringan yang tiada tandingannya.. Maka sang lekit berusaha sekali lagi.

Rasanya dalam setengah jam jer buat. Sangat ringkas.. Lepas tu cuba upload. Dah nampak ok. Malas nak edit - edit lagi. Malas nak sarat - sarat macam dulu... Malas nak tunjuk muka yang ala - ala anak dara walhal dah jadi bini orang & bakal jadi mak orang maka terhasilah... Terhasilah apa?? Cuba korang scroll kat atas.

Ye Betul.. header baru Lekat Lekit Mommy monster.. Ops. Lekat lekit mommy jer. Sang Lekit bukan monster warna kuning yang suka makan mami tu yer. Nak upah orang takde duit. Jadi buat la sendiri sekadar yang mampu. Apa pendapat korang.. Yang mana lebih sesuai? header yang sebelum ni ke yang baru?

Ni yang di gunakan sebelum ni

Ini pula yang terbaru bersama perut boyot

Atau dua - dua buruk & tak sesuai? Kekekekekeke... Sang lekit bukan profesional sangat dalam menghasilkan header. Kebolehan yang seciput ni boleh la di gunakan untuk diri sendiri.

18 comments:

  1. yg 1st mmg tak nmpk lgsg cm org da kawen..heheh

    yg 2nd wpn mmboyot ttp sweet=)

    ReplyDelete
  2. wah...skrg bkn cik lekit lg....dh mommy lekit...

    deqdeq suka heade baru tu..simple dan cantik....

    sorila dh lama x singgah blog ni...tp klu ada masa online ja mst deqdeq singgah...

    semoga kak abby sihat dan baby juga

    ReplyDelete
  3. alololo..comelnya perot dia! heehheheh

    ReplyDelete
  4. kalau buat sendiri lebih puas hati..kan??

    ReplyDelete
  5. dua2 pon owke,, cumeyl sgt,,hehe,,

    ReplyDelete
  6. Ololoo . comelnyaa header dia . hihi . Tapi kan kann , perot tuu lagi lah comel <3

    Jemput singgah sini pulaaak .
    http://everything-tessa.blogspot.com

    btw , dah follow blog kamu (:

    ReplyDelete
  7. gud pic kedua. ibu hamil byk2 baca surah muhammad dgn luqman

    ReplyDelete
  8. wahhhhhh! jeles peyut dia chumel!

    ReplyDelete
  9. comel..comel..dah keluar baby jangan lupa tuka header plak tau cik lekit..barulah mama gorgeous gitu

    ReplyDelete
  10. comelnya header tu.. dari anak dara kepada bakalekeke mak dara... nampak perbezaan umur di situ.. nice,, kalau header ada dua2 pic tu kan nampak cantik,. 9",)

    ReplyDelete
  11. patutu la nmpk berseri2 jer..tukar mahkota baru..

    cantik2...tp nape psp??

    ReplyDelete
  12. lawa sis! mcm diberi nafs baru :)

    ReplyDelete
  13. yearggghhh rupe yg lebih freshhh.. cayalah...


    mesti laki ko suke main psp kan kan kan? hahahaha

    ReplyDelete
  14. cantek :) sy pakai edit je header tu,hahahahahaha

    ReplyDelete
  15. header lama lebih ngam ngan penulisan dan pemikiran sang lekit rasanya, header baru cam.... blog ni dah tukar ke blog mommy2 gituuuuuu...

    ReplyDelete
  16. yeah...bru lar nmpk cm mommy....
    eheee...ok la banner bru tuh...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!