NAK DAPAT DUIT DARI EXABYTES SILA BACA

18.7.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Di sebabkan sang lekit pernah sertai program Exabytes untuk menambah pendapatan sampingan & telah pun menerima bayaran dari pihak Exabytes untuk program Exabytes 100 Blogger Ads Program yang lepas jadi sang lekit nak berkongsi la dengan korang yang berminat.


Exabytes menganjurkan lagi program ni & mencari 100 blog untuk menyewa tapak iklan dorang. Syaratnya sangat mudah.. Blog korang mestilah ada Unique Visitor sekurang kurangnya 200 UV setiap hari & harus maintain setiap bulan. lain - lain syarat korang boleh rujuk DISINI.

Sambil dok membebel kat blog kalau ada peluang menjana pendapatan sampingan apa salahnya kita cuba. Bukan kena buat kerja sangat pun cuma pacak je iklan kat blog kemudian biar la dia menari2 dengan riang. Ada rezeki dapat la duit. Yang lepas sang lekit join Selama 3 bulan kontrak dengan Exabytes. Tak buat apa - apa pacak iklan cukup masa Exabytes hantar cek seperti yang di janjikan.

Pada korang yang berminat clik jer Exabytes 100 Blogger Ads Program Untuk mengetahui cara & syarat memohon.

10 comments:

  1. wohhhoooo,best ke exabyte ni?
    kacau glitterrati nuff tak?

    ReplyDelete
  2. Dah cukup kontrak dengan Exabytes, Exabytes sambung balik ker kontrak tu ?

    ReplyDelete
  3. aplly balik utk program yg baru ni Miecyber

    azri.. tak ganggu status nuff.. sbb Exabytes bkn iklan pesaing nuffnang

    ReplyDelete
  4. wahh! macam best jer..tp UV belum maintain lah..:(

    ReplyDelete
  5. ala.. sedih..
    UV saya jatuh teruk bulan lepas...

    ReplyDelete
  6. haih...nk pakai pun x berani...x cukup unique visitor lagi :)

    http://mat-jungle.blogspot.com

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com