SAYA MENANG RM668 CONTEST YU NAM HAIR CARE

18.7.11 Suria Lekatlekit 20 Comments

Terkejut sang lekit dapat panggilan dari Yu Nam Hair Care yang bagitau sang lekit terpilih memenangi pakej RM668 kategori Entry prize Yu Nam Hair. Rasanya baru dua hari lepas sang lekit suka - suka jer masuk contest ni setelah tengok iklan dia menari nari (nuffnang) kat blog sang lekit.

Contest ni sangat - sangat mudah cuma perlu padankan gambar jer.. Ada 3 penaja untuk contest Match & Win ni. Yu Nam Hair Care, New York Skin Solution & London Weight Management. Ketiga - tiga contest ni sama jer.. Kena Match gambar - gambar yang di beri. Ketiga - tiga ni sang lekit join tapi Yu Nam Hair Care pula yang dapat.

Ni dia antara penaja contest Match & Win
Ni yang sang lekit menang. Entry Prize RM668 (Click and you are guaranteed an Entry Prize worth RM668)
Ni la gambar - gambar yang perlu di padankan. Gambar selepas & sebelum rawatan


Sebenarnya Sang Lekit takde sangat masalah dengan rambut. Tapi dah orang bagi free takkan nak tolak kot. Kena tebus hadiah sebelum hujung bulan ni tapi kena buat appointment dulu la dengan consultant dorang. Dah tanya habis - habis ni memang tak di kenakan sebarang bayaran. Kang pergi caj itu ini.. sorry la sang lekit nak bayar. Tapi dia kata untuk sesi pertama ni memang free mengikut pakej yang di beri RM668 tu la. Kalau ada caj tersembunyi bila pergi sana nanti.. Tak rasa la nak buat treatment atau terima sebarang hadiah sebabnya sang lekit bukan ada masalah serius pun dengan rambut.

Katanya lagi dalam pakej yang sang lekit menang tu ada rawatan rambut, pemeriksaan rambut untuk kenalpasti masalah, started kit produk yu nam hair care, voucher RM300 untuk beli barangan Yu Nam & saguhati yang tak tau pekebendanya lagi.

Sang lekit anggap ni rezeki baby dalam perut. Kalau korang rasa nak join masih sempat lagi. Cuma klik DISINI atau kalau terserempak iklan ni kat blog korang clik jer. Mana tau ada rezeki.

20 comments:

  1. Tahniah!...sang lekit mmg bertuah hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah ye. nak cuba lah.. ain ni keguguran rambut

    ReplyDelete
  3. tahniah adik :)
    mmg rezeki baby...pegi la..leh suburkan rambut lagi hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah... huhu..
    dulu adik pernah menang free rawatan..tapi tak dapat pi sbb jauh.. huhu.. mengamuk dia.. hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah....rugi tak pergi treatment free tue....hii.......

    ReplyDelete
  6. tahniah kak.hehehe besh nya.rara paling malas nk masuk2 ni sbb tau dh mmg tak menang.heheh

    ReplyDelete
  7. wahhhh!! masyuk tuhhh!!

    congratsss!! ehehhe

    ReplyDelete
  8. pehhh besnye! tp along rawatan tu nnt kan. dorg akan consult akak itu ini, kebaikan n keburukan bagai. pd mase yg same dorg akan 'jek' akak. jap, akak taw jek tu pe? mcm pengaruh r. utk rawatan lain or beli produk2 dorg. never terpengaruh taw kak. sy da penah kene.tp bkn dgn yu nam, dgn london wght mngmnt. dorg jek smpi kite xtaw nk tolak. rawatan free worth 1000. tp melayang 250 sbb beli produk dorg. x tahan denga dorg bebel,jek smpi kite beli. klu blh undur mase, rase nk jerit dpn muke dorg, "aku xnk la bangangggg! stop membebel boleh x?!" bahaha =_="

    tp tak taw lah yu nam ni cane kak. kot2 tak camtu kan. ehe^^ btw, tahniah akak menang!

    ReplyDelete
  9. akak pulak dapat yang dari london managment tu..boleh pulak menang teka2 gambar je..heheh
    mula2 ingt nak pi..
    tapi rasa malas la sebab ramai yang kata lepas rawtan tu satgi dia promot habis dia punya segala mak nenek krim.jadi baik tak payah pi sebab akak jenis tak tahan rayuan manja ..
    hahhahh

    ReplyDelete
  10. bestnya..tahniah kak... hr tu join gak, tp new york skin..

    ReplyDelete
  11. tq for the info ! nisa pun join jugak semalam pas bace entry ni. tadi die call suh datang hari ni ! heee excited. tq !

    ReplyDelete
  12. rezeki anak yang dikandung...

    memang betul kena tepon balik..takut ada kemungkinan charge tersembunyi

    ReplyDelete
  13. 3-3 PENAJA TU SEBENARNYE SATU SYARIKAT..EHEHE..


    APA2PUN TAHNIAH UNTUK ABBY..MEMANG REZEKI BABAY DALAM PEROT LA TU..^_^

    KALAU ADE CAS TERSEMBUNYI KE, DIE PROMOTE SURUH AMEK JUGAK APE2 PAKEJ N SURUH BAYAR, ABBY TOLAK JE..SAYE PASTI KALAU PERGI SANA MESTI DORANG AKAN PROMOTE JUGAK SOMTEHING YG AKAN BUAT KITE KELUAR DUIT UNTUK DORG..;P

    ReplyDelete
  14. hai sang lekit..thankz sbb post sal contest..tangan pon try2 cuba..menang g london weight tu..kak tgk kat cni..saya post.. http://sajasajala.blogspot.com/2011/07/yesyesyes-menang-rm668-contest-london.html

    ReplyDelete
  15. cma pon dpt..tp dr london w mngemet..tgh terfikir nk g ke x?huhu..

    ReplyDelete
  16. dulu kakak sy penah pergi yun nam tu sbb ada mslh rambut ..

    buat la ada berapa sesi . then bila dah oke sikit dia kate kena continue lg sbb scan ada lg mslh lain plak dah . memang dah banyak kali tolak nak jugak suruh akak wat treatment smpai sanggup bg voucher pe tah . kurg sikit bayar . haish .

    last2 akak stop je sebab tak keje nak habiskan duit org je .. huh

    nasib baik rmbut oke lah berbanding dulu.. kalau tak saman je .. haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!