TOP COMMENTAR DAPAT HADIAH COMEL

6.7.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Walaupun bukan satu contest, GA mahupun segmen tapi bagi menghargai pengkomen di blog maka dengan murah hati Cik Bambam memberi hadiah comel kepada 5 Top Commentar di blog beliau.

Salah seorang yang tersenarai adalah sang lekit yang berada di tangga ke 5 pembebel terbanyak di blog cik Bambam ni. Seperti Cik Bambam janjikan.. canangkan & hebahkan, macam tu jugak la yang di laksanakan. Sang lekit dah pun terima saguhati/cenderahati dari Cik Bambam tadi (sebab baru tadi check post box kan??). Hadiahnya berupa.. Jeng.. Jeng.. Jeng...

Sampul surat (Mesti la ada sampul surat ditulis nama & alamat serta setem sekali kalau nak pos kan)
Didalam sampul tu ada nota kecik bertulisan tangan cik bambam
Dan juga keychain comel hasil kreativiti & kerja tangan Cik Bambam
Jutaan terima kasih pada Cik Bambam yang sudi berkerah tenaga, bersusah payah jahit keychain comel ni untuk sang lekit.

13 comments:

  1. ahaaaa...kecikjep keychen tuh...comel...kak lekit ta mo buat contest ker?

    ReplyDelete
  2. comey2...mmg terasa diri di hargai kan...
    he3...
    tahniah

    ReplyDelete
  3. uiyoohhh.. ni idea BEST!!! salute sama Bambam laaa.. :)

    ReplyDelete
  4. no biggies lekit!! :p

    *BLUSHING TETIBA*

    hahahahaha.. :)

    ReplyDelete
  5. uish. macam best la pulak jadi top commenter dapat hadiah. ni yang nak kena singgah blog dia ni. hoho

    ReplyDelete
  6. tahniah bakal bonda..
    teruskn mngomen dan mngomel..
    TK suka catatan2 d sang lekit ni..
    nice!

    ReplyDelete
  7. akak tanak buat gak ke? sbb kite kt tangge ke 4 ni. hahak ;D

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!