11 HARI TANPA UPDATE, 4 BE MELEKAT LEKIT

9.9.11 Suria Lekatlekit 18 Comments

Baru sampai dari kampung sebenarnya ni. Sampai subuh pagi tadi. Sang lekit balik kampung malam raya ke 2. Balik beraya bukan balik untuk berpantang walau sampai sekarang masih dalam pantang lagi. Ada lebih kurang 24 hari lagi..

Masa kat kampung memang sang lekit cuba jauhkan diri dari ber online. Sebab dah tahu kalau balik sini, memang kalau ada masa, shahila tak meragam.. Sang lekit akan online. Jadi masa kat kampung cuba penuhkan cuti tu dengan menjauhkan diri dari perkara2 berkaitan online la.

Lepas susukan shahila tadi, sempat jenguk Nuffnang. Walau blog melekit ni bersawang selama 11 hari, Nuffnang pemurah nak bagi 4 BE jugak. Alhamdulillah.. rezeki Shahila kot. Sebenarnya banyak cerita nak sang lekit share selain cerita pasal BE tapi memandangkan kesempitan masa, terpaksa sang lekit buat entri yang ringkas2 dulu.


Apapun thanks pada kawan2 blogger yang setia & masih sudi menjenguk blog di pinggir longkang ni. Insyaallah, kalau takde aral melintang pukang sang lekit akan buat kunjungan syawal ke blog korang nanti yer.

18 comments:

  1. heheheeh besh lah akk,rara takde BE pon,seday giler.

    owh nama baby shahila eh sis.

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaaa...rejeki anak ☺☺

    ReplyDelete
  3. CB lak.. be4 raya ada 3.. dah raya gugur 2 tinggal 1 jek.. wuwuuuu~

    ReplyDelete
  4. LLG...sempat lagi dalam sibuk2 ngan baby jengok nuff ye...hehehee...

    ReplyDelete
  5. rezeki kak. byk tu dapat 4 sekali. ;)

    ReplyDelete
  6. bestnya macam tu kan... ceritalah rahsia nak dapat be ni

    ReplyDelete
  7. windu nk baca celoteh genius dr sue....

    ReplyDelete
  8. wahhh,anak emas nuffnang ni..hehehe

    -azrijohan

    ReplyDelete
  9. wah!!! 4 skali... nk 1 boley?? hehehe

    ReplyDelete
  10. shahila.....tomeynya nama.

    rindulah nak baca entri cik lekit..takpe,rilek2 dulu orait

    ReplyDelete
  11. cayalah dik.. akak ni senyap 4 hari terus satu2nya BE jd ME.. hukhukhukhuk tp x pe asalkan ada yg sudi sggh lg.. ;) Humboiii!! Tak sabar nak bawak LALA jenjalan erk.. Nantikan buat 1 blog khas utk dia je tau.. cerita pasal dia.. gambar2 dia.. momment dgn dia.. untuk ibu dia yg jauh ni baca hari2.. ;) Cuyunk LALA.. comelnya nick.. hikhikhik

    ReplyDelete
  12. wah..
    rezeki anak tu..
    tahniah untuk baby baru dan tahniah untuk be baru..
    heheheh

    ReplyDelete
  13. Rezeki shila la tuuuu kan...tak update tapi shila bgi update...ekekekkeee

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!