CIK LALA MODEL BOTOL SUSU

16.9.11 Suria Lekatlekit 9 Comments

Ha kau.. Sehensem2 mummy, shahila jugak bertuah terpilih sebagai model untuk kali ni sekaligus menyingkirkan juara bertahan selama ni aitu mummy nya sendiri. Wah! bertuah kan??

Apa yang bertuahnya kalau Cik Lala cuma jadi model header baru mummy dia. Setelah sekian lama, hanya muka mummy shahila yang menghiasi header di blog melekit, kini tiba giliran cik Lala pula mengantikan tempat mummy kali ni. Header bertemakan 'Baby On board' gitu, dihiasi gambar Cik Lala ala2 Paris Hilton hasil susukkan mummy sendiri, menjadikan shahila yang masih botak berambut gitu.

Apamacam Header baru ni?? Kelas Cik Lala jadi model header mummy kan.. Takpe nanti mummy upah susu yer

Very the 'Mak - mak" kan sang lekit sekarang. Harus la sedar diri dah beranak. Jangan nak menyamar gadis sunti 15 tahun lagi walhal diri tu dah kertu. Bila tengok orang lain gunakan anak sendiri sebagai model kat blog dorang, sang lekit pun nak jugak. Anak umpama anugerah jadi tak salah kita berbangga dengan anugerah Tuhan tu. Jadi, untuk menghargai Anugerah terindah yang di berikan.. Mari jadikan anak2 sendiri sebagai model blog. Kekeke...

9 comments:

  1. comel!

    akk jgn lupa sentiasa update tumbesaran Cik Lala ok!

    ReplyDelete
  2. muka sama macam mak nya. comel sangat..

    ReplyDelete
  3. model cilik omey2...akak taw x,mula2 kenal belog akak dlu sumpah sy ingtkan akak ni baya2 saya je..hahaha :D remajaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. heheh..
    muka masa tak tido tak de ke cik lekit..
    nak tengok mata dia..
    heheh

    ReplyDelete
  5. Ha!!! Amik kau! Kan akak dh kata naluri ibu ni lain.. X sah x tepek muka anak sendiri.. Bangga tu bkk blog tgk muka anak hias blog kita.. Apapun cayalah cik lala berjaya mengalahkan mummy lekit ni.. Comei sggh cik lala walaupun dah ditepek mcm2 tmbahan oleh si mummy.. Hihihi

    ReplyDelete
  6. wahhhh kellaassss kau shahilaaa! haha =D

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com