PESAING CIKGU SHIDA

30.9.11 Suria Lekatlekit 20 Comments

Lepas ni cikgu shida mungkin akan semakin galak menghasilkan video2 miming yang lebih 3G (gedik, galak, gila)

Mana tak cuak cikgu shida kalau dah ada pesaing yang boleh tahan gedik jugak video miming dia. Nak2 lagi budak ni lebih moda rumaja berbanding cikgu shida yang umur dah dara berusia, kan?? Walau video miming budak ni juga bersifat 3G tapi kenapa agaknya takde la janggal @ meluat sangat tengok. Boleh jugak senyum2.. Mungkin sebab usia, jantina jugak kot.. Kalau umur dah senjakala dok miming dengan gaya 3G lagi memang la dah tak jadi lawak , kan?? Dah tu perempuan pulak..

Ni budak yang bakal menjadi pesaing cikgu shida. Nak tengok video dia clik DISINI

Semua ni gara2 penangan cikgu shida kot maka terlahirlah bakat2 miming baru pelapis cikgu shida nanti. Yelah semua nak jadi macam cikgu shida boleh jadi artis express.. buat video miming,tayang kat youtube.. dapat la masuk tv, radio & majalah.

20 comments:

  1. yg ni lebih best kot dari cikgu shida....hehee

    http://fukkenlol.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. aduhhhh sume nk main miming ni.aduhhhh

    ReplyDelete
  3. hehe..ya ampun....!!!!
    nanti gelabahlah tecer sheda tu.

    ReplyDelete
  4. Da ramai plak artis miming ni kennnnn

    ReplyDelete
  5. nanti bengang tak cikgu shida??? diakan sekarang pandai marah orang

    ReplyDelete
  6. setakat ni kita belum nengok lagi video2 miming ni..huhu..cam tak suka tapi kalau nak release stress mungkin boleh layan kott..

    ReplyDelete
  7. alahai mcm2 pesen dorang nih.. tapi fara mmg meluat dgn cikgu shida tu.. tak rupa cam cikgu -.-

    ReplyDelete
  8. betul kata awk tuh.
    faktor usia..cuba kalau budk2 yg buat mesti happy jer kan.
    ;)

    ReplyDelete
  9. errr.... ape nak jadi la dorg nih...

    ReplyDelete
  10. errr goli den tengok ! hahaha
    adeh buat kena kutuk je kot nanti

    ReplyDelete
  11. perbezaan yg amat ketara bila lelaki yg buat...nampak kool pulak..haha

    ReplyDelete
  12. lebih kurang sama dengan artis segera jugak la ni kan??
    heheheh

    ReplyDelete
  13. LOL! KUTUK TEMAN NAMPAK... biase le manusia...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!