RAMAI YANG TAK TAHU & BARU TAHU RUPANYA

23.9.11 Suria Lekatlekit 25 Comments

Rupanya ramai yang masih tak tahu & baru tahu. Punya la dok canang pung pang pung pang kat blog.. Kat FB tu tak kalah punya dok tayang rupanya masih ada yang tak perasan. Akibat ketidakprihatinan mereka2 ni bila baru terperasan akan kejadian tu.. masih2 menerjah dengan soalan yang bertulis begini...

Bila? Tak tahu pun... Tu salah satu soalan. Tapi ada soalan yang lagi best. Bila ko kawen? Kenapa dorang tertanya2 soalan2 macam tu. Ni kes baru perasan kat FB sang lekit dah mula dihiasi gambar baby lala. Yang tahu sang lekit dah kawen tak tahu dah bersalin maka soalan yang pertama tu la tanya.. Yang tak tau pun sang lekit dah kawen apatah lagi dah beranak maka di aju la soalan kedua.

Bagi yang masih belum tahu.. Inilah anakku yer

Tapi ada kawan2 yang selalu update pasal sang lekit kat blog ni. Kebanyakkan kawan2 sang lekit silent reader jer.. Untuk kawan2 yang baru tahu, baru perasan & baru dapat berita yang sang lekit dah kawen, dah beranak tu.. Jangan la rasa kecik hati anggap sang lekit taknak kongsikan khabar gembira dengan korang. Sang lekit secara peribadi memang jarang contact dengan sapa2.. So, sang lekit update je kat FB & blog. Mana yang add sang lekit kat FB tu jenguk2 la sekali sekali. Usya2 la album gambar tu agar tak terlepas berita terkini. Cara camtu senang.. 1 khabar di sebar pada semua, kan??

Dan ini pula diriku memangku anakku.. Kembang2 masa pregnant dulu dah kuncup

25 comments:

  1. fb dan belog kan atu medan informasi.. ehhehe..nak tak nak jek org alert..jenuh oi nak bagi tahu sorang2 kan.. :P

    ReplyDelete
  2. haha nmpk sgt dorg sgt jarang terjah blog akak..eh tp sy pn jarang msk blog akak..tp tahu jeee akak dh meletop! =)

    ReplyDelete
  3. comelnya baby akak. tapi saya tengok muka akak x macam ada anak pun kak. nampak macam anak dara lagi.

    ReplyDelete
  4. Comelnya baby...mcm mak dia jugak hehe :D tahniah! moga rezeki bertambah...

    ReplyDelete
  5. Hehe benda baik macam ni mesti la kawan² nak tau.. Tapi yang tak syioknya kawan tu tak tau yang kawannya sudah berumah tangga... ;D



    Berap bulan dah baby akak?

    ReplyDelete
  6. oh, sudah berkahwin rupanya..ingatkan single lagi..cause u look so younger than ur age! ;) hihi.
    comel baby!! :))

    ReplyDelete
  7. pic dgn baby tu..mcm adik dgn kakak...
    body tetap maintain..even baru beranak...selalunye org lps bsalin agk tembam..tp ni maintain..bestnya! ;)

    ReplyDelete
  8. Cik Ila masa pregnant kembang jugak semua. Muka dah macam mangkuk masa tu.. tp lepas bersalin hari demi hari dia menguncup.. ni blm lepas pantang lagi

    ReplyDelete
  9. comelnya mama dia....baby lagi la comel...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  10. hehehe ada terbaca jugak komen kawan cik lekit tu.
    sekarang ramai yang buka fb guna handphone,tu yang tak rajin bukak fb orang lain,saya rasa tu lah sebabnya.beza sangat kalau buka FB guna handphone dengan laptop

    ReplyDelete
  11. dan terus jadi header gambar yang akhir tu ...hehe

    ReplyDelete
  12. hye dear;) selamat ari raya...tak terlambat lagi kan nak wish..sbb baru dapat nak usha blog..busy kemasukkan sem baru:)

    akak pe kabau? dah brsalin ye..tahniah kak:)) header pun dah bertukar nampaknya...comel gitu bersama si baby..baby boy ke girl?:)

    ReplyDelete
  13. Alahai, comel je Kak Lekit. Macam anak dara, dh ada anak rupanya. hehe :-p

    pssstt, jenuh fkr, ada gak eh org xtau kita dh khwn, dh ada anak ke x. fb tukn dh jd medan informasi. ish2..

    ReplyDelete
  14. ololo comeynye budak botak nie! hehehe.

    ReplyDelete
  15. wahhh kelas ko nokkk.. takde lansung tanda2 ibu dalam pantang.. mcm anak dara...

    awet muda ko kan..

    ** ok dah ampu... nanti banje makan... hahahahaha

    ReplyDelete
  16. hehehe...
    so...mereka2 dah tau la gugurl ni dah jadi mummy??
    kelassss you kat sofa memangku baby...
    sekali header pun dah tukar da.....
    tp terang sgt..xnmpk muka mummy ngan cik lala..

    ReplyDelete
  17. tak pe..tak pe..akak tau..dari mula kenal blog lekit..start nagndung..cuma masa melahirkan je terlepas..lama tul akak nora tak on..apapun semua da selamat..sweet lala..

    ReplyDelete
  18. tahniah pn lekit. berseri-seri wajah keibuan awak :)

    ReplyDelete
  19. sama comel mak dengan anak...tapu suami mu tinggi lah pulak

    ReplyDelete
  20. alahaiiii comelnye mummy lekit! ~_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!