'Saya meminati Cikgushida kerana/I like Cikgushida because ...'

30.9.11 Suria Lekatlekit 14 Comments

Kerana apa yer saya suka cikgu shida? Betul ke saya suka cikgu shida? Suka la jugak bila cikgu shida buat lawak dengan statement2 dia yang ala2 budak sekolah rendah bukan ala2 cikgu sekolah rendah yer. Apa kes tiba2 sang lekit buat entri suka cikgu shida ni...

Bukan pasal sang lekit dah buang tebiat tiba2 nak suka cikgu shida ni.. Ni sang lekit baru terbaca kontes anjuran cikgu shida. Cipta slogan 'Saya meminati Cikgushida kerana/I like Cikgushida because ...' Kalau korang yang suka cikgu shida ni boleh la join. Hadiah tak tau apa benda dia nak bagi.. mungkin koleksi video miming dia yang dah di vcd kan kot. Selalunya tu jer yang di offer. dengan tandatangan sekali kononnya.. (mustahil sangat dia nak bagi Premium Beautiful Corset yang dia jual tu, kan??)


Kalau cikgu shida buat kontes 'saya tak suka cikgu shida kerana..' confirm la sang lekit orang pertama hantar penyertaan. Hadiah dia tak lain tak bukan kena remove dari friendlist, kan cikgu shida. Tapi pada yang suka, sila la sertai. Yelah citarasa masing2 tak sama, walau korang suka baca blog melekit tapi minat cikgu shida.. tak salah. Sang Lekit takkan blacklist korang & Bookmark blog/ unfollow korang sebagai blog yang tak harus lawati. Takdenya camtu.. Biasa la sang lekit berpegang dengan kata2 pinjam dari Nyah Zulfikar, Kita mungkin berbeza pendapat tapi tak semestinya bertegang urat

Tapi ada lagi best yang sang lekit cuba kat 1 blog yang menulis pasal cikgu shida ni. Ayat terakhir dalam entri tu buat sang lekit senyum kambing kejab.. Jom kita tengok apa kata dia dalam entri tu..

Entri pasal cikgu shida paksa peminat beli produk yang dia jual sang lekit pernah tulis. Rujuk entri tu DISINI (siap attach semua statement cikgu shida lagi tau)

14 comments:

  1. asalkan dia bahagia sudah...atau dia rasa tercabar dgn org baru tu....")

    ReplyDelete
  2. cikgu shida ni macam bahan kontol besi yang sangat kuat

    akk minat dia?

    :)

    ReplyDelete
  3. saya suka cikgu shida kalau tetiba skru kepala sy tercabut 1.dia nei makin pelik lah kak.menyampah.

    ReplyDelete
  4. salam..
    ermm..Cikgu Syida
    yang glamor dari Parit
    ermmm..saya pun suka
    :)

    ReplyDelete
  5. Ini 'KELAKAR'!



    Malas nak taip panjang2 pasal Cikgu kita seorang ni.

    ReplyDelete
  6. cikgu shida yang syok sendiri...


    haha. dia nak syok sendiri dia punya pasal, tapi jangan paksa2 org beli penapis air, apa ingat komunis ke?

    ReplyDelete
  7. macam2 la dia ni kan. makin tak best pulak tgk video mimingnya tu.

    ReplyDelete
  8. ahahaha.. cikgu kita ni tak abis2 dengan gayanya... ehehe

    ReplyDelete
  9. cikgu shida memang kasi wat org gelakk auwwww..=D

    ReplyDelete
  10. hahahahahahha..

    baik join GA den nie.. dpt gak brg dr kemboja dari koleksi video miming dia.. kekekekekek..

    ReplyDelete
  11. alahaiii x sudah2 die ni. igt dah senyap. haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!