WORDLESS WEDNESDAY LUCAH

15.9.11 Suria Lekatlekit 22 Comments

Trend tanpa kata pada hari Rabu bukan fenomena baru dalam blog. Sapa suka buat, sapa rasa dia belum hilang kata - kata bila menjelang hari Rabu, teruskan berkata2 macam biasa. Ni bukan kes Wordless Wednesday yang biasa berkongsi gambar2 biasa yang tak menganggu gugat kestabilan otak & pemikiran orang lain tapi ni pasal blogger yang kurang berpendidikan moral & bertanggungjawab dengan menyebarkan gambar lucah pada entri Wordless Wednesday.

Tak tahu la macam mana sang lekit bolen Memfollow blog itu. Sah2 kes U follow me, I follow U back la.. sebab sang lekit pun di antara pengamal sistem macam tu walau dalam diam. Yelah.. kita follow orang yang follow kita sebagai tanda perkenalan. Kumpul bloglist banyak2.. bila nak baca boleh pilih entri2 yang menarik. Pendek kata banyak pilihan bila banyak blog yang tersenarai, kan??

Bila terserempak blog ni kat reading list (Blog I'm Following) tergamam seketika. Termalu sendiri lak. Kat Reading list tu pun dah terpapar tajuk & gambar yang di lampirkan bersama. Gambar seorang lelaki tak nampak muka tapi nampak 'Anu'nya dengan kesan lelehan air yang korang paham2 je la. Nak cerita detail sangat sang lekit malu.

Sang Lekit tolong dia tutupkan apa yang patut di tutup

Aduhai blogger itu walau ko dah mention isi kandungan blog kau yang  semuanya berkaitan Sex Education & Info tapi gambar untuk entri Wordless Tu rasanya takde apa yang di ajar or info yang berguna selain nampak sangat2 kurang sopan & kurang didikan moral je. Bagi sang lekit memang sungguh2 tak bertanggujawab. Yang membaca bukan golongan dewasa jer.. tak mustahil kanak2 pun boleh tertengok.

Sedutan caption yang di copypaste di blog beliau

Kalau kita nak sebarkan ilmu tentang sex sekalipun ada cara yang lebih terpelajar & sopan. Mesti dia cakap.. alah takat camtu melambak kat internet boleh dapat, malah lebih dari aksi camtu pun boleh tengok. Kalau orang lain buat benda tak baik, harus ke kau jadi sebahagian dari dorang yang buruk akhlak tu?? Renung2 kan lah yer.. So pada Uolls.. nak wordless berpada2. Kongsi la gambar yang sedap mata memandang, sejuk hati melihat & membawa kebaikan bersama.

P/s : Sorry.. sang lekit takkan bagi backlink kat blog tu.. dah terang2 dia sebarkan benda tak bermoral buat apa nak bagi keuntungan kat dia, kan??

22 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Alahai!
    Itulah kan...semuanya secara maya. Tak boleh nak jangka apa yang blogger lain muat dalam blog masing-masing...

    ReplyDelete
  2. perghh terkejut aku.... ko kongsi link ngan aku nnyah... PM PM pM....

    ReplyDelete
  3. sah dia gila sex..
    memalukan kaum lelaki je..\ish!

    ReplyDelete
  4. hehe...pernah termasuk blog geng2 mereka ...mmg gila...

    ReplyDelete
  5. ni dah kategori porn blog ..leh kena siasat SKMM tu ...

    ReplyDelete
  6. ya ampun....
    ishhh..dok malunyer....
    lya pon dh tgk..tkejut beruk... sbb blog org malaysia kt tu...

    ReplyDelete
  7. dah terjah blog die. hurm..byk follower gurlz.

    ReplyDelete
  8. wrong sex education lead to how to go directly to neraka education :(

    ReplyDelete
  9. Err... kalo nak tunjuk psl sex education pun, apa salahnya letak gambar lukisan anatomi dalaman organ reproduksi manusia mcm kita belajar dlm buku teks biologi masa sekolah dulu ye tak? Lebih sopan cara begitu drpd tunjuk gambar yg boleh dianggap lucah oleh masyarakat umum...

    ReplyDelete
  10. Aiyakk... dah dpt track site mamat tu tadi... memang gila la... takdenya kaitan dgn sex education pun, porno semata2!

    ReplyDelete
  11. alamak. nak kena cek balik ni bloglist ni.. suka jugak folow balik orang yang folo kita

    ReplyDelete
  12. assalam. alahai terkejut tengok ww camtu. kenapalah rendah sgt mentaliti bro tu.. slh pemahaman sex education dia nih :(

    ReplyDelete
  13. unfolow cepat cik lekit,then emelkan dia punya nama blog kat SKMM..

    ReplyDelete
  14. gile ahhh.. mmg 'sex maniac' mamat tuu..

    ReplyDelete
  15. erk? astaghfirullah..ni bukan sex education..ni 'gila seks' namanye..

    ReplyDelete
  16. adehh......
    seks eduketion pun..gunalah gambar lain..
    x pasal2 buat pahala org x diterima nnti..
    ape hukumnye tgk anu org lain dik ooii...
    sah2 bugak ni low education...hasiiisssshhhh....
    sabo je la abby...

    ReplyDelete
  17. saya x pernah masuk wsite die ni, tapi gambar2 cam ni elakkan le...

    ReplyDelete
  18. ala..
    mana linknya??
    hahahahaha..
    lama dah tak lepak sini..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!