CAPTION PADA GAMBAR FB SEORANG ANAK MAK

24.10.11 Suria Lekatlekit 28 Comments

Entah kenapa sang lekit terharu je bila baca setiap caption pada gambar beliau & ibunya. Walau kadang2 kelakar tapi sangat2 la menyentuh jiwa. Begitu kuatnya kasih sayang antara mereka & memang mengambarkan begitu rapatnya anak ini dengan ibunya.

Dia ni salah sorang kawan kat FB sang lekit.. kalau berkomen dengan geng2 dorang ni memang best sebab dia & kengkawannya semuanya ada unsur2 kelakar secara semulajadi. Tapi Kelakar si Ayob ni buat sang lekit kagum.. Biarpun dia nampak ciri2 anak mak tapi tetap sang lekit respek dengan Ayob ni. Jom kita tengok gambar2 & caption yang menyentuh sanubari sang lekit yang sang lekit curi & belum minta izin pun kat Ayob tapi harap Ayob tak marah la yer.. Kita sedang puja puji kamu..







Gambar terpaksa guna size X-Large untuk memudahkan korang baca caption pada gambar2 tersebut. Sang Lekit printscreen sebab tu terpaksa buat macam tu. Untuk mengekalkan originaliti gambar & caption sekali. :D

Entri ringkas ni sebenarnya untuk mengingatkan kita semua termasuk diri saya sendiri supaya hargailah mereka yang tersayang selagi kita berpeluang. Jangan nak meraung kesal bila sekujur tubuh tu dah terbujur kaku.

28 comments:

  1. bagus la kan...anak mak...susah nak jumpa yang buat caption mcm ni kat FB dia..

    ReplyDelete
  2. sweet.. tp lawak pon ade.. adik akn bwa sribu kgmilangn n 4 bini utk mak?? hahahahaha..

    ReplyDelete
  3. patut la abyy tulis mharukan..

    *mmg betul2 terharu ..
    huhuh...
    *kdg terselit jugak jenaka dlm caption tu..^_^

    ReplyDelete
  4. luahan hati dari seorang anak...ermm hargailah ibubapa sementara mereka masih hidup

    ReplyDelete
  5. kagum dengan mereka (terutama lelaki) yang mendahulukan mak dari segalanya...

    ReplyDelete
  6. mesti hubungan kekeluargaan depa ni rapat..kan??

    ReplyDelete
  7. Kata2nya datang dari hati.. ;) Sbb tu kitapun dpt rasakan mummy.. ;)

    ReplyDelete
  8. family type. untung ibu dia:)

    kasih sayang jelas terpancar!

    ReplyDelete
  9. sweet gila.kdg2 suka jugak dgn perangai anak mak.dorang tak malu nak tunjuk rs sayang dekat mak.

    ReplyDelete
  10. haha, ayat tak boleh blahh tu, adik akan bawa seribu kegemilangan n 4 bini untuk mak... oh say no to poligami:P

    ReplyDelete
  11. perghhh, mak dia pasarah je layankan anak dia kan.. heheheheh :)

    sayang mak, selamat dunia akhirat.. insyallah

    ReplyDelete
  12. bagusnya tali perhubungan yg akrab... melalui pic pon dah leh menyentuh... apatah lagi caption2 yg sgt ikhlas...huhu... semoge kita semua menghargai makna ibu....uhuhu

    ReplyDelete
  13. nak nangis baca..sebak..wah..so touching..kak Lekit, dia ni da kawin blom? Hahah..

    ReplyDelete
  14. blom kawen tp dia dh janji ngan mak dia nak bawak 4 bini.. kalau minat sila pilih no berapa yg nak.. kekekeke

    ReplyDelete
  15. touching sungguh...
    no wonder lah puan lekit suke =)
    ...nak apply bini no 5 lah...eheheh
    just kidding

    ReplyDelete
  16. hai ... saya dari blog DTS.. dapur tanpa sempadan ni :) salam perkenalan... hehehehe

    ReplyDelete
  17. tak kuasa aku Nyah Zulfikar.. kekekeke. aku pun baru tau. baru check pageviews tetiba je byk traffic dtg dr DTS.. semalam aku dh baca entri tu tp cuma x clik link pilihan DTS je.. kekekeke

    ReplyDelete
  18. *membaca dengan mata berkaca*

    tetibe windu kat mak walaupon baru 2 ari pas kol kat kampOng...

    ps: suwet gak kawan suria tuh... ejah mai laaaa hahahaha *gedixx*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *