3 BULAN BERSAMA MU

20.11.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Pejam celik.. bangun duduk.. jalan berlari.. dah 3 bulan. Dari kuat meragam.. makin kurang ragamnya.. dari susah tidur malam.. makin kurang bangun tengah malam dah sekarang. Dari tak pandai senyum & gelak.. dah ada reaksi bila di usik (Gelak senyum).

Itulah Shahila @ Cik Lala bersama mummy & dady sepanjang 3 bulan ni. Gadis ni walau ter lepas 2 suntikan tapi Alhamdulillah.. Lala di beri kesihatan yang agak baik. Mungkin antibodi dia kuat kot. Bak kata orang.. Bayi minum susu ibu sepenuhnya ni memang kurang sakit. Harap2 sampai besar Lala sihat & bahagia.

Hari ni Genap 3 Bulan umur Lala. Masih lagi guna khidmat Buaian elektrik untuk sesi tidur. Sebabnya.. Lala nampak lebih nyenyak dalam buaian yang sentiasa membuai tidur dia tu. Takpe la janji dia dapat tidur yang cukup. Kalau meragam macam dulu tu bukan saja lala tak dapat tidur yang cukup.. Mummy & dady pun akan turut terlibat, kan?? Takut2 kita sekeluarga nanti jadi panda. Semua mata hitam2 belaka sebab kurang tidur.

Sempena Hari Jadi Lala yang ke 3 bulan.. takde la majlis gilang gemilang untuk lala.. Takde jugak kek ada gambar lala.. & takde apa2 hadiah selain kasih sayang mummy & dady untuk lala. Moga Lala membesar bagai Juara yer.. Jadi peneman Mummy & dady dunia akhirat. Amin..

Segar dari Digicam cap ayam pencen. Lala hari ni. 3 Bulan

13 comments:

  1. comell..anak yew??
    CK suke bby girl :)

    ReplyDelete
  2. comelnya lala!
    moga membesar jadi anak yang sihat dan solehah..

    ReplyDelete
  3. ermmm touching nyee baca entry nih, serius bgenang air mata, huhuuu

    ReplyDelete
  4. alolo lala mcm muka daddy jer =)

    ReplyDelete
  5. hehehe...baru la nampak full dak gugurl ni..

    alhamdulillah...semoga semakin membesar bagai juara~

    ReplyDelete
  6. Pandai bergamabar. Kejap jer dah 3 bulan yer.

    jom baca:

    Tutorial nak masukkan Link dan Backlink dalam komen

    <a href="http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2011/11/jangan-tengking-anak.html'/>Jangan TENGKING ANAK</a>

    ReplyDelete
  7. bila nak ajak Lala lepak ngan aku Nyah oi!....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!