KAN DAH KATA CIKGU SHIDA NI BANYAK PROPA JER

9.12.11 Suria Lekatlekit 21 Comments

Bila orang mengata mula buat status minta timang2.. bila tak kata memang tu la perangai dia. Aduhai cikgu shida.. baby berusia 40tahun ni. 2 3 hari lepas ye ye je dengan status terakhir beliau tu. Kononnya nak undur diri dari dunia seni. Kononnya lagi dunia glamour & artis ni tak sesuai dengan diri dia.. kononnya la..

Ni Status 2 3 hari lepas. Korang boleh rujuk entri ni CIKGU SHIDA

Tup - tup hari seperti ramalan ku yang benar belaka muncul 1 lagi status cikgu shida tak jadi undur diri dari dunia seni hiburan katanya.. Kan sang lekit dah cakap status2 nak quit dari cikgu shida ni semua propa dia jer. Status minta di pujuk2.. di beri perhatian ala2 cik lala yang bosan minta orang layan dia main2. Cik Lala lain la baru 3 bulan.. merengek2, merajuk & nangis2 tu perkara biasa bagi bayi seusia cik lala tapi kalau bayi seusia cikgu shida (40tahun) dok buat perangai macam cik lala kerap2 sangat kan nampak macam terencat.. kan?? kan?? kan??

Kan sang lekit dah kata dalam entri lepas. Semua status2 nak berhenti miming @ berhenti dari terlibat dalam dunia seni kononnya tu sekadar status minta timang2 je dari cikgu shida. Perangai cikgu shida ni sang lekit dah paham sangat. Bukan sekali dia buat perangai macam tu.. dah cemuih bak kata orang kedah.

Aduhai cikgu shida lepas ni apa pula status timang2 yang cikgu shida nak canang kat FB & blog dia yer.. Sudah2 la tu jadi balusia (Baby lanjut usia). Bawak2 la jadi orang tua umur 40 tahun pulak. Buat malu guru2 seluruh Malaysia jer cikgu shida Ooi. Paling tak pun malu la kat anak murid tu. Cikgu dengan anak murid tahap kematangan macam sama level jer.. silap2 anak murid lagi matang dari cikgu ni.. camna tu??

21 comments:

  1. pening lah dengan dia ni. tak tau apa yang dia ni... dia macam hilang arah

    ReplyDelete
  2. macam2 lah cikgu shida ni...dulu suka gak layan video dia.tp sekarang dah macam menyampah pun ada...macam2 lah orang ni...hurmmm........

    ReplyDelete
  3. hahaha....baru nk inform kak lekit td suh tgk blog...hehe...xleh blah sbb carian engin google so cikgu shida xleh nk quit..ehmm...interestin..hehe

    ReplyDelete
  4. minah propa yang tak sedar diri...hahaha...

    xsuka lah

    ReplyDelete
  5. ahahah first time dengan Balusia....

    ko reka ke nyahhhh?

    ReplyDelete
  6. alahai nyampah plak ngn cikgu shida neh
    rasa cam x sanggup plak nak sbut dia neh cikgu
    meluat lah!

    ReplyDelete
  7. kita memang tak minat ngan dia..rasa cam tak betul je, huhu

    ReplyDelete
  8. that's why sy suka akk

    sentiasa post psal ckgu shida

    makin menyampak noks dengan die ni

    ReplyDelete
  9. Bukan niat nak mengutuk.. tapi tak semenggahlah...

    ReplyDelete
  10. dah la tua...xcomel...gedik lak tu

    ReplyDelete
  11. betul lah....
    sejak ikuti blog ni.. baru den tahu citer2 pasal cikgu shida ni..

    ReplyDelete
  12. tak follow up cerita dr cikgu shida ini.. hahah... mungkin minat dia dah mendalam sangat kot.. ^^

    ReplyDelete
  13. seronok ke jadi kepala dalam kutuk mgutuk orang??
    dahla satu dosa benci kt org, kita tmbh lagi dosa dok ajk org lain bnci kt hmba Allah yg sorg nih.
    x rasa bersalah ke??
    pasal kita, org lain yg xrasa ap2 kt ckg shida ni pn jd bnci kt ckg shida?? perghhh,kalaulah dosa tu blh diukur dari segi nilai. ktakanla ko dpt dosa rm100 psal bnci kt ckg shida nih. then ad sorg lg bnci kt ckg shda nih bla bca tulisan ko, ko dpt komisen dlm 10%.CKUP 1000 ORG, DA BRPA KOMISEN KO DPT??
    sedarla wei...ak pn bkn baik sgt..tp ak ckup tak suka 'benci berjemaah' ni...dan ko la imam benci berjemaah tu. seronok??

    ReplyDelete
  14. erkk..ade cik anon la..


    pasal cikgu shida ni mmg dah tau awal2..huhu

    ReplyDelete
  15. dah tgk dah video2 cikgu ni....
    ingat untuk pengajaran dlm kelas.
    ni lebih kpd macam video clip artis...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!