WAJAH BARU 2012

14.1.12 Suria Lekatlekit 15 Comments

Amboi wajah baru nampak? pakai botox ker? ke plastic surgery? Tak pun suntik vitamin C? Paling2 pun make over.. Mana ada wajah ku masih comot macam dulu. Wajah si lala je makin berubah.. yelah makin besar. Kejab nampak macam mummy kejab nampak macam dady. Tapi lala lebih kepada sang dady.

Apa yang wajah baru 2012 ni sang lekit Ooi??? Lihat di sekeliling blog daku ini?? Dari hitam dah kelabu. Header pun dah tukar rumah batu gitu. Apamacam?? Nampak luas tak rumah baru kita ni?? Nampak lebih luas kan ruang dia. Akibat semalam ada masa, ada mood & ada la sedikit idea nak deco2 blog ni maka inilah yang terhasil. Cat je berubah.. layout still sama.

Korang rasa macam mana?? Lebih cantik yang dulu atau yang baru ni?? Header semakin hari semakin simple. Entah la.. sejak jadi mak budak2 ni dah semakin tak minat nak tengok meriah2 sangat kat header tu. Cukup sekadar ada sebagai syarat. Korang ada tak deco2 blog sempena tahun baru ni??

15 comments:

  1. haaa...barulah terang biji mata ni...cantik dan mudah...

    ReplyDelete
  2. wahhh blog ni nampak suci murni...hehe.. suka background cm ala2transparent ade muka baby...hik3...

    ReplyDelete
  3. tengah cari idea la ni nak edit blog..
    nak pakai kaler lain pulak..jemu dah dengan putih biru.chelsea asyik kalah ja..heheheh

    ReplyDelete
  4. simple yet stylish...
    keep it up!

    =Jom Exchange Blog=====
    http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/jom-bertukar-blog.html

    ReplyDelete
  5. nak deco2 jugak tp x de idea lgik..hihi

    p/s: nice header!

    ReplyDelete
  6. cantik dan menyegarkan..

    aku perasan ada lala ngan mak dia la kat background putih tu

    ReplyDelete
  7. Nampak lbh cerah mummy.. Sesuai sgt dgn mummy skrg lbh pd warna2 yg lembut.. Sjuk mata mandang.. ;D

    ReplyDelete
  8. ok lah ni kak.yg penting ada piccy lala kat blakang ni.hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!