CIKGU SHIDA PENGOTOR

15.4.12 Suria Lekatlekit 29 Comments

Lama rasanya tak mengupas ngupis pasal cikgu shida yang dah tak berapa Ratu lagi dalam arena miming beliau tu.. Berani kau lekit cakap dia tak berapa Ratu dah!! Kau ada bukti keratuan dia tu dah semakin terhakis?? Bukti tu takde la tapi melihat dari jumlah fans yang like & komen status kat FB dia tu semakin kurang, dari situ la sang lekit rasa keratuannya mula tergugat. Video miming tak tau lak pulak views dia masih juta2 lemon lagi macam dulu ke tidak sebabnya cikgu shida cakap kalau tak minat jangan tengok jadi sang lekit ikut cakap cikgu la.

Berbalik pada cerita pasal cikgu shida pengotor ni.. Bukan fitnah tau. Seperti biasa kenyataan ni di tulis oleh cikgu shida sendiri kat FB dia. Betul ke tidak.. Dia je yang tahu. Kalau betul tu minta di ubah lah yer.. Buruk sangat perangai tu. Tak elok jadi teladan kat murid - murid nanti. Kalau tak betul.. motif buat kontroversi macam tu?? Nak meragut kembali keratuan yang mula terhakis ker? Or saja je nak tarik perhatian sang lekit supaya tulis pasal cikgu shida dalam blog melekit ni?? kekekekekekekeke

Apa yang beliau buat sehingga dia sendiri labelkan diri dia sebagai pengotor tu?? Sang lekit tak nak taip semula korang baca la pengakuan cikgu shida sendiri yang sang lekit dah printscreen cecantik buat tatapan semua.. Sang Lekit tak rasa benda ni membuka aib cikgu shida sebab dia sendiri yang rela hati buat pengakuan ni.. & Sebarkan di FB beliau. Atas sebab apa tak pasti yang pasti sang lekit tertarik nak tulis pasal ni.


Tak tau la kenapa la cikgu shida ni suka buat kenyataan yang agak kurang cerdik & memalukan. Ke dia anggap benda ni dah lawak sangat buat orang gelak terbahak - bahak?? Cikgu shida ni agaknya perangai dia bila la nak dewasa yer.. ??

P/S : entri mengubat kerinduan pada cikgu shida. Wakakakakakaka

29 comments:

  1. haishooooooo..apa punya perangai ni..sabo je la..(-_-")

    ReplyDelete
  2. sampai gitu lawak cikgu ye? tak faham aku la akak lekit.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Errrr...tengah cuba nak gelak ni...tapi, nape ek tak mau gelak pong?

    ReplyDelete
  4. attention..
    dia nak attention tu sebenarnya

    ReplyDelete
  5. begitu la.. kalau diva melawak....

    ReplyDelete
  6. Mungkin dia menyindir seseorang? Entah2 kat sekolah tu ada yg kata dia pengotor, nak lepaskan marah, tulis kat fb.....agaknya laaa.

    ReplyDelete
  7. ape punya perangai la cikgu ni.. isk2

    ReplyDelete
  8. Insaflah cikgu shida oiiiiii

    ReplyDelete
  9. erksss.... tgh makan masa bace entri nih teros x lalu.. eewwwww

    ReplyDelete
  10. Hahahaha.. Aku baca entri ni lagi lawak dari apa yang cikgu shida tu post kat fb dia.. Haha.. Memang aku tak suka pun cikgu shida ni..

    ReplyDelete
  11. tak pernah ambil tahu pon pasal cikgu shida ni. dari dulu xbrape bkenan.maaflah ya :)

    ReplyDelete
  12. tak paham.. siapa sebenar yg buat status tu>

    ReplyDelete
  13. awak tnya cikgu shida bila nak dewasa..yang awak tu bila nk berhenti sebar aib orng??

    ReplyDelete
  14. senget lah dia ni...
    memalukan diri sendiri!

    ReplyDelete
  15. hmmmmm.... pelik sikit dengan dia,huhu

    ReplyDelete
  16. lor, cikgu oh cikgu..nape perangai camtu..

    ReplyDelete
  17. eiiiiiiii... nasib baik dia bukan cikgu akak.... adeh!

    ReplyDelete
  18. pergh...apa punya staill..ish2.. ;-)

    ReplyDelete
  19. ok, yg ni memang lawak ... kakakaaaa

    ReplyDelete
  20. ada-ada saja cikgu shida ini, nice postlah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!