KAU LAGI BODOH DARI ANAK YANG KAU KATA BODOH

9.5.12 Suria Lekatlekit 13 Comments

Memang bodoh la manusia tu. sangat2 la bodoh. 9 bulan ko bawak perut.. berjuang dalam labour room nak lahirkan anak dah lahir anak tu meragam kau hentak dia macam hentak teddy bear. Memang kau bodoh. Bodoh sangat sangat. Tahap kebodohan tu lembu pun tak boleh lawan. Jangankan lembu, babi pun tabik spring dengan kebodohan kau. Kalau anjing tengok pun rasanya anjing nak gigit2 kau sampai kau nazak.(kalau betul kau mak dia memang kau bodoh, kalau tu bukan anak ko pun tetap kau bodoh )

Punya la marah sang lekit kan?? Tak tau nak gambarkan macam mana bila tengok video kejam seorang mak yang bernama IRA melanyak baby dia yang menangis. Punya la kau bodoh.. dah baby tu menangis kau pukul2 dia mustahil la dia diam. Selagi dia ada rasa sakit & ada kudrat untuk menangis selagi tu dia akan menangis la. Kecuali la anak kau dah lunyai kau buat, koma & meninggal memang la dia diam. Kau macam nak anak kau sampai jadi macam tu je.. Kau ni jenis mak apa?? Buat malu mak2 lain jer. Kau patut di takdirkan mandul sebab kau tak layak ada anak kalau tahap kebodohan kau macam tu. Apapun masalah kau.. takde alasan kau boleh buat anak kau macam tu. Kau tetap nampak kejam & bodoh walau apapun alasan kau bagi, faham!!

Bayangkan bayi sekecil tu apa dia boleh buat untuk lindungi diri dia dari di sakiti kalau mak dia sendiri pun tak lindungi dia & sakiti dia.

Kalau kau tak berapa waras.. Mungkin boleh di maafkan tapi kalau kau buat tu dalam keadaan waras cuma gagal kawal perasaan marah kau memang bakal jadi tak waras atau kau bakal di tak waraskan dengan herdikkan orang tak lama lagi. Yang tukang record video tu pun sama bodoh.. Kau lagi syok rakam aksi gila perempuan bodoh tu & dah terniat nak sebar untuk dapat populariti dari kau tolong baby tu dari terus di hentam mak dia. Kau lagi sanggup tengok & rakam dari tolong budak tu. Apa salahnya kau rampas sekejab baby tu dari terus biar mak dia hentam dia.. kalau betul kau kesian. Tapi nampaknya kau dengan mak budak tu sama2 dah jadi syaitan yang takde perasaan.

Sang Lekit rasa memang sang lekit patut panggil dia bodoh walau entri ni nampak macam maki hamun je. Sebabnya kebodohan tu jelas jadi takkan kita nak panjangkan ayat dengan menulis secara sopan & menggelarkan dia kurang cerdik. Terlalu manja sangat nak belai2 orang macam tu. Dia sendiri kejam.. rasanya kata2 sang lekit ni tak sekejam mana berbanding perbuatan dia. Orang yang belum jadi mak pun rasanya tersentuh & marah tengok video tu jadi marilah kita sama2 membantu dengan melaporkan perkara ni kepada pihak yang sepatutnya agar penderaan terhadap kanak2 & bayi tidak berleluasa & di jadikan bahan sensasi di internet.

 Boleh tengok video tu disini
 http://www.facebook.com/photo.php?v=2751932457492
Selepas tu buat la aduan seperti di berikut - Aduan online kepada pihak SKMM untuk mencari dalang di sebalik penyebaran video tersebut di https://aduan.skmm.gov.my/eaduan_c/edaftar.cfm- Emailkan kepada Pengarah JSJ PDRM di dir.cid@rmp.gov.my untuk membuat siasatan kerana ini adalah salah satu jenayah penderaan yang sangat membimbangkan.

P/s : Kalau dia gila kita doakan dia waras & pihak2 sepatutnya jauhkan la diri dia dari bayi @ kanak - kanak sebab dia sangat merbahaya sekiranya dia gila.

P/s : Tak kira budak tu anak sapa kalaupun bukan anak dia tapi tetap dia tak berhak untuk buat macam tu.

Update terkini : Ibu kejam tu dah pun terima hukuman 18 bulan penjara. Tengok Buletin Utama tadi. Kes ni berlaku Mei tahun lepas. Jadi tak payah la nak buat laporan lagi yer...
 

13 comments:

  1. Akak tak sanggup tengok sampai habis, suara pun tak buka.. betul ke anak dia?? Sebab tak mungkin seorang ibu akan buat anaknya begitu kecuali si ibu tidak siuman..

    ReplyDelete
  2. oh tidak..i x nak tgok..kang tak pasal2 i balik yang stresss...

    ReplyDelete
  3. tadi ramai member duk tengok video tuh.
    kecoh kejap.

    tak sanggup tengok.

    kesian ;(

    ReplyDelete
  4. ganas lor..warga asing kah?
    kesihan dekat budak tu

    ReplyDelete
  5. setuju dengan suria..
    akak pun tak boleh tengok..
    akak takut stress..
    silap2 akak termaki dia sama..
    suami akak ada tengok..
    dia kata kalau akak tengok mesti boleh menangis punye/..

    ReplyDelete
  6. orang yang merakam ni memang yang paling bodoz... sedap2 ati ja merakam aksi tu tidak ambil tindakan utk melerai.... kesian baby malang itu

    ReplyDelete
  7. kesian tengok budak tu.macamanalah hidup dia selama nih.menangis tengok.sedih

    ReplyDelete
  8. dah tertengok video..terus mood down..
    sian kat bby ut..klu la cma boleh tolong peluk kejap bby tu..

    allahurabbi... :'(

    ReplyDelete
  9. hurmm.. mmg teruk pon makhluk yg pkul baby tu.. sian tgok baby tu meraung2 kne pkul.. rse nak je buat bnde yg same mcm die buat kat baby tu.. biar die lak meraung.. huhu.. xpaham dorg ni nak buktikan ape dgn pkul baby tu and then rakam.. nk tunjuk kuat ke nk tunjuk dorg sakit mental?? huh.. geram tol...

    ReplyDelete
  10. akak ovoid tgk vidnyer tp berita kasi siar plaks. hampehz! apala dh jd ngn beby tuh now..

    ReplyDelete
  11. terlopong jp mulut tgok video ni..tak tau la nk mengucap panjang ke nak maki hamun betina tu.

    really stupid la..

    aku rasa dia gile meroyan kot.tak pun laki dia tinggal dia,tu yg dia lepas geram kt budak tu..

    klu sorg mak yg waras,takde nya nk buat baby dia cmtu.

    yg tukang rakam tu lagi mcm haram.nk rekod tunjuk bukti kt polis konon,tp cr dia rekod mcm suka2 je.bkn nk pegi amik budak tu..org ke mcm ni?setan kot..aku nk samakan dgn binatang mcm kucing ke anjing ke babi ke...rasanya binatang tu sume syg anak...hishhh

    memglah sakit jiwa aku tgok video ni.siyes emo..huh..bguslah dia msuk pnjara.

    ReplyDelete
  12. tak tengok video ni. walaupun kecoh kat FB. takut nanti menangis. walau belum jadi ibu, kita perempuan memang dilahirkan dengan sifat penyayang kan. perempuan ni tatau la kenapa.meroyan agaknya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!